Horoszkóp

Nincs visszaút, 3 csillagjegy életét ma felkavarja az univerzum

Bors

Létrehozva: 2024.05.29.

Az érintettek ma személyes átalakuláson esnek át! Te is fordulóponthoz érkeztél?

Három csillagjegy képviselői nehéz időszakon vannak túl, de mostanra levonták a tanulságot. Ma végre belátják, hogy igenis meg tudják különböztetni a jót a rossztól, és elég erősek is az önmegvalósításhoz! Számodra is eljött a megvilágosodás ideje?

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Új célt találtál az életben? (Fotó: Billion Photos / Shutterstock)

Bika
Az elmúlt időszak megtanított arra, hogy bízz a megérzéseidben, és ne nézz hátra! Május 29-én rájössz, hogy amikor egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. Az univerzum most rád kacsint, aminek köszönhetően megnő az önmagadba vetett hited és a kezedbe veszed az életed irányítását, mostantól nem függsz másoktól! Valakiben nemrég hatalmasat csalódtál, tőle most megszabadulsz.

Szűz
Észrevetted, hogy valami nem működik az életedben és ettől nem vagy boldog. Ma felhagysz az önámítással és megfogalmazod, mire van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess! Többé nem játszod meg mások előtt, hogy milyen remekül érzed magad, amikor elönt a szomorúság, de nem is csüggedsz, hanem teszel ezért, hogy elérd a céljaid! Mersz kockázatot vállalni, mert úgy érzed, hogy nincs vesztenivalód.

Nyilas
Összeszedted minden erődet és ezt nem félsz megmutatni! Vad vagy és makacs, ezért a környezetedben lévők visszavonulót fújnak és nem próbálnak megállítani, de az önfejű hozzáállásod nem oldja meg hosszú távon a problémáidat, sőt, inkább csak eltaszítja az embereket. Ma talán ráébredsz, hogy ideje venni egy mély levegőt és külső szemlélőként is érdemes megvizsgálni az életed.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek