Dráma

„Könnyek közt, 40 percig pumpálta” – dráma a CBA előtt, rendőröket és mentőket riasztottak

B. T.

Létrehozva: 2024.05.19.

Az asszonyt az árokban találták meg, hős ismerőse élesztette újra.

Sokkoló esetnek lehettek szemtanúi a járókelők pénteken délután Kaposvár toponári városrészén. Az emberek ugyanis valósággal felbolydultak, a forgalom pedig leállt egy helyi bolt előtt. Hamarosan az is kiderült, hogy nem ok nélkül: a Kaposvár Most információi szerint ugyanis egy eszméletlenül heverő idős asszonyra bukkantak a bolt előtti árokban.

mentő
Ibolya nénit egyik ismerőse, egy helyi családapa kezdte újraéleszteni   Fotó:   Pixabay (illusztráció)

Lapunk úgy tudja, hogy az arra járók egy emberként, többen is odarohantak segíteni, míg mások a rendőröket és a mentőket is értesítették. A zsaruk azonnal le is állították a forgalmat, és biztosították a helyszínt, míg eközben a többi jelenlévő az asszony életét próbálta megmenteni. 

Úgy tudjuk, hogy az idős Ibolya nénihez először egy helyi családapa, és egyben az asszony ismerőse, L. Mihály rohant oda, és a férfi azonnal meg is kezdte az újraélesztést.

 Információink szerint a hős mindent meg is tett azért, hogy stabilizálja a nyugdíjas állapotát, ugyanis a mentők kiérkezéséig folytatta a szívmasszázst. 

Minden tiszteletem L. Mihály cimborámnak, aki legalább 40 percig pumpálta az oxigént, hatalmas könnyek között!

 - kommentelte a hős családapa egyik ismerőse. 

Az emberfeletti harc hosszú ideig tartott, a járókelők közül mindenki igyekezett segíteni valamiben, míg nem sokkal később a mentők már emelt szinten vettek részt az Ibolya néni életéért folytatott harcban. Ez végül, hála a mentősöknek és a hétköznapi hősöknek, sikerrel zárult:

- A helyszínről sikeres újraélesztést követően egy 80 év körüli nőt szállítottak bajtársaink kórházba - válaszolta a Bors kérdésére Udvardi-Lakos Luca, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa. 

A helyiek egy emberként gratuláltak az újraélesztést megkezdő Mihálynak, a férfi azonban szerényen csak annyit válaszolt: csupán azt tette, amit kellett:

Tisztelet jár mindenki másnak, aki részt vett a segítségnyújtásban. Szeretném megköszönni a rajtam kívüli segítség nyújtóknak és a szolgálatban lévő mentősöknek. Reméljük, Ibolya néni felépül mihamarabb

 - válaszolt a gratulációk sorára a férfi. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek