Bosszú

"Három métert repültem, meg akart ölni!" – elgázolták a megvakított kemecsei nő bátyját

Kóré Károly

Létrehozva: 2024.05.30.

Megpróbálta halálra gázolni a volt párja által megvakított kemecsei édesanya bátyját a támadásért jogerősen 24 év szabadságvesztésre ítélt Gy. Attila legjobb barátja. A többszörösen büntetett előéletű férfi most rátörte az ajtót az állandó bántalmazások elől a szüleihez menekülő barátnőjére, ezért letartóztatták.

Ismét összeroppant lelkileg a volt párja által mindkét szemétől megfosztott Lakatos Gabriella családja. Mint arról többször beszámoltunk, Gy. Attila 2022. február 5-én felkereste egykori párját a kemecsei házánál, és elhurcolta őt a közeli pusztára. Arra próbálta rábírni, hogy kezdje újra vele a kapcsolatot, és vonja vissza az amiatt tett feljelentést, hogy előtte elrabolta őt. Gabriella egyikre sem volt hajlandó, ezért a feldühödött férfi mindkét szemét kinyomta. Ezért a tettéért a bíróság jogerősen 24 év fegyházra ítélte.

Róbert Gabriella fő támasza  Fotó: Bors

Mint kiderült, a Gengszter becenevet viselő férfi előszeretettel vette magát körbe az övéhez hasonló habitusú ismerősökkel. Az egyik legjobb barátja például az a Kálmán, akinek letartóztatását a minap rendelte el a bíróság, mert rátörte az ajtót a tőle a szüleihez menekülő barátnőjére. Ellene ebben az ügyben magánlaksértésért folyik eljárás.

Lakatos Gabriella fivére, Róbert állítja: az igencsak agresszív ember hírében álló Kálmánt ismeri, mi több, már személyes konfliktusuk is volt. Nem is parányi: a férfi ugyanis az életére tört.

– 2023. januárjában feljelentést tettem ellene, ugyanis, amikor Gabicával éppen eljöttem a nagymamánktól Kemecsén, elgázolt. Szerencsére nem sérültem meg komolyabban, de három métert repültem. 

Meggyőződésem, hogy meg akart ölni, méghozzá bosszúból, ugyanis zavarta, hogy szerinte túlságosan erőteljesen képviselem a húgom ügyét. 

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azóta állandó, és kegyetlenül erős gerincfájdalmak gyötörnek – mondta a Borsnak Lakatos Róbert, és hozzátette: "könnyen lehet, hogy Gabriella annak köszönheti az életét, hogy sikerült az autó elől félrelöknöm."

– Az ügy még nyomozati szakaszban van, de bízom benne, hogy a hatóság most már hamar az ügy végére jár. Ez az ember veszélyes és aljas, ráadásul a testvérem megvakításához hozzájárult annyiban, hogy ő szállította a helyszínre Gy. Attilát – folytatta Róbert. Egyébként úgy tudjuk, hogy a gázoló és Gy. Attila korábban együtt ült börtönben.

A gázolási ügyben megkérdeztük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan a Nyíregyházi Járási Ügyészséghez irányítottak bennünket. Válaszukkal frissítjük cikkünket. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek