Dráma

A forró autóban felejtette az édesapja: meghalt a 3 éves angyalarcú kislány

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.22.

Az apának akkor jutott eszébe, hogy a kislányt a kocsiban hagyta, amikor a felesége felhívta.

Egy hároméves kislány meghalt a forró autóban, miután az édesapja elfelejtette, hogy ott ül a gyerekülésben és otthagyta a kocsit a felhajtón a ház előtt. Charlotte Jones beteg volt aznap, amikor édesapja elvitte a nagyobb gyermekét az iskolába, miközben a kicsi is velük tartott. Csakhogy aztán elfelejtette, hogy a gyereket nem kellett kitenni az óvodánál, és mint aki jól végezte dolgát, bement a házba.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Tragikus módon Scott, az apa bejelentkezett dolgozni az otthoni irodájába a család arizonai otthonában – ahol a hőmérséklet 36 Celsius-fokig emelkedett –, de csak akkor vette észre, hogy drága lánya még mindig az autóban van, amikor a felesége négy órával később felhívta, hogy ellenőrizze őket. Az édesanya, Angela szíve megszakadt, miközben felidézte, hogyan csuklott el férje hangja a telefonban, amikor rájött hibájára.

"Hirtelen pánikot hallottam a hangjában. Először azt hittem, hogy Charlotte bejuthatott a medencéhez vagy hasonló. De aztán a férjem azt mondta, »ó, Istenem, nem hoztam ki a kocsiból«. Amikor rájött, mit tett, kirohant a kocsihoz" - mesélte az édesanya.

Scott azonnal hívta a mentőket, de már késő volt, a kislány belehalt a hőségbe.

Ezen a héten letartóztattak két indianai szülőt, akik egy terepjáróban hagyták gyerekeiket a rekkenő hőségben. A pár bement a Walmartba, hogy vásárolgassanak, a gyerekeket meg a kocsiban hagyták, ami kezdett gyorsan felmelegedni. A légkondit kikapcsolták és az ablakokat is felhúzták a gyerekekre. A kocsi hamarosan 51 fokra melegedett. A gyerekek 40 perce ültek az autóban, mire egy járókelő hívta a rendőröket. A gyerekek már kábultak voltak, de legalább az ő életüket még sikerült megmenteni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek