Előítélet

"A kegyetlen emberek azt hiszik, a férjem a fiam, pedig ő csak alacsony"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.22.

A nő magasabb a férjénél, ezért szoktak beszólni nekik.

Cassandra és Wes többször kapott már goromba megjegyzést azért, mert a feleség magasabb a férjénél. Volt, aki azt hitte, a 165 centis Wes Cassandra fia.

Fotó: TikTok

Wes elmesélte, hogy 2007-ben ismerkedtek meg egy társkereső alkalmazás segítségével. Ők a kapcsolatuk alatt egyszer sem csináltak problémát a magasságkülönbségből. A felesége, Cassandra 178 centi, így igazából nem méterekre magasodik felé. Már, ha a nő nem vesz fel magassarkút.

Cassandra bevallotta, sokáig gondolkodott, hogy kezdjen-e kapcsolatot egy nála alacsonyabb férfival. "Amikor elkezdtem randizni, nem akartam nálam alacsonyabb pasikkal kezdeni, mert nagyon arra koncentráltam, mit gondolnak majd mások. De miután találkoztam Wesszel, elengedtem ezt és a szerelmet választottam" - vallotta az asszony.

A páros úgy döntött, hogy a TikTokon kezdenek el posztolni, miután nagyon szeretik a divatot és meg akarták mutatni a szettjeiket. Azonban a kommentelőket inkább a magasságuk érdekli, mint a ruhájuk.

"Hihetetlenek az emberek. Csak mert nem egy magasak vagyunk, mindenfélével piszkálnak minket. Ha magasabb vagy, akkor már nem vagy elég nőies, Wes meg nem elég férfias, nem tud megvédeni" - kesergett a nő.

"A legrosszabb megjegyzés, amit kaptunk az volt, hogy Cassandra valójában az anyám és én a fia vagyok és ez mennyire gusztustalan. Fel sem fogom, mi késztette az embert, hogy ilyet írjon" - vette át a szót a férj.

Cassandra hangsúlyozta, hogy Wes "viseli a nadrágot" a kapcsolatban, és "hercegnőnek" nevezte magát. Az interneten megjelent kommentekkel kapcsolatban a következőket mondta: "Őszintén szólva, nem érdekel, magabiztos ember vagyok, tudom, hogy ki vagyok, mondhatsz, amit akarsz, legyen saját véleményed, de ez a te véleményed."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek