Áradás

A legszörnyűbb látvány: menyasszonyi ruhában temeti el a 20 éves Patriziát az édesanyja

Bors

Létrehozva: 2024.06.06.

Két nő meghalt, egy fiatalt még keresnek. Az egyik gyászoló édesanya azt fájlalja leginkább, hogy az emberek nem próbáltak segíteni.

Két fiatal nő halt meg Olaszországban, a megáradt Natisone folyóban. Az áldozatokat Romániában, a Szatmár megyei Nagytarnán temetik el, menyasszonyi ruhában. Patrizia édesanyja azt mondta, az a legfájdalmasabb, hogy mindenki filmezett, de senki nem mozdult, hogy megmentse őket.

A 20 éves Patrizia Cormos és a 23 éves Bianca Doros ügyében az ügyészség emberölés miatt indított nyomozást. Patrizia édesanyja azt állítja, hogy lánya tudott úszni, de azért maradt a megáradt folyóban, hogy segítsen Biancának. Egy 25 éves fiatalt, Cristian Casian Molnart még mindig keresik, közben rekonstruálták a történteket - írja a Maszol.

Május 31-én, pénteken Patrizia vizsgázott a Képzőművészeti Akadémián, majd a három fiatal sétálni indult. Letértek a folyóhoz vezető kis útra, ám néhány perc múlva az időjárás megváltozott, és egy földsávon találták magukat, amelyet gyorsan elöntött a víz. Riasztást adtak ki, és megérkezett a tűzoltóság egy daruval, kötelet dobtak nekik, de azt nem tudták elkapni. A három fiatal összeölelkezve várta a mentőket, de végül elsodorta őket az ár.

Patrizia négyszer hívta a 112-es egységes segélyhívó számot, amelyek közül az utolsóra nem válaszoltak. Az fáj a legjobban, hogy mindenki fényképeket és videókat készített, de senki sem mozdult, hogy megmentse őket. Senki. Pedig talán megmenthették volna őket

– mondta az áldozat édesanyja. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek