Segélykiáltás

„A lelkem elfáradt a folytonos küzdelemben” - Túlélt egy agyvérzést és a rákot is legyőzte Dávid, de ez még nem minden

KN

Létrehozva: 2024.06.21.

A több gyógyíthatatlan betegséggel küzd a fiú, akiről lemondtak a szülei. Legyőzte a rákot és sokak szemében példaképpé vált. Életét mások segítésére tette fel, ám most Dávid szorul támogatásra.

Graholy Dávid egy országnyi embernek adott erőt élni akarásával, most azonban neki van szüksége segítségre. 

Dávid 11 életmentő műtéten van túl / Fotó: beküldött

„A lelkem elfáradt a folytonos küzdelemben”

A 28 éves férfi a születésekor agyvérzést kapott, vér szerinti szülei elhagyták, 11 életmentő műtéten van túl, bal fülére süket, bal szemére pedig nem lát és három éve tüdőrákot diagnosztizáltak nála, amit sikeresen legyőzött. A sors folyamatos megpróbáltatások elé állítja, nincs családja, akire számíthat, munkát nehezen tud vállalni a betegségei miatt. Nincs saját lakása, albérletben él, amit nem tud fizetni, így a napokban utcára kerülhet, ha nem kap segítséget. 

A lelkem elfáradt a folytonos küzdelemben. Egyedül, családi háttér nélkül nagyon nehéz, a betegségeimből kifolyólag nehezen vesznek fel bárhova, mert a munkáltatók nem vállalják a felelősséget, ha bármi bajom esik a betegségeimből kifolyólag 

- magyarázta a Borsnak Dávid.

Dávid minden megpróbáltatása ellenére is képes mosolyogni Fotó: beküldött

„Igyekezzünk minél jobb emberek lenni!”

Dávid minden nehézsége ellenére képes mosolyogni és segíteni másokon

A jövőt illetően szeretnék kiegyensúlyozott életet élni, hogy később visszanézve a régi önmagamra, büszke legyek arra aki vagyok, a betegségeimmel együtt. Már nem akarok megfelelni a világnak és azt üzenem a hasonló hátrányos helyzetben levő társaimnak, hogy a legfontosabb, hogy önmagunkkal legyünk jóban, legyünk rendben lelkileg, mert a sok-sok nehézséget így lehet csak átvészelni és igyekezzünk minél jobb emberek lenni! 

 

Dávid nem tudja fizetni az albérletét, ezért napokon belül utcára kerülhet. Segítséget kér az emberektől, hogy rendezhesse a dolgait.

Ide kattintva megtudhatod hogyan segíthetsz Dávidnak.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek