Kapcsolat

"Apám túl gyorsan lépett tovább anya halála után, ráadásul a legjobb barátommal"

Bors

Létrehozva: 2024.06.27.

A 26 éves nőt a legfőbb támaszai támadták hátba. Tehetetlennek érzi magát.

Egy névtelenséget kérő 26 éves nő számolt be arról, hogy nagyot csalódott az apjában és a legjobb barátnőjében is. A meg nem nevezett barátot négy éve ismeri, sok mindenben egyezik az ízlésük, ezért sok időt töltöttek együtt. Ő volt az egyik biztos pont az életében akkor is, amikor tavaly év elején az édesanyjánál rákot diagnosztizáltak. Később azonban drámai fordulatot vett az életük!

Kiderült, hogy menthető meg egy zátonyra futott kapcsolat.
A nő nem tudja, miként kezelje a kialakult helyzetet. (Illusztráció: Wassana Panapute /  Shutterstock)

A barátnő sokszor bement a kórházba, de olyan is volt, hogy amíg ők látogatáson voltak, addig főzött a családnak – írja a The Sun. Miután az édesanya meghalt, gondoskodott arról, hogy a gyászoló nő ne roskadjon magába, elvitte őt például edzőterembe. Két hét elteltével azonban arra figyelt fel a maga alatt lévő nő, hogy a barátnője kifogásokat keres és lemondja a találkozásokat. Ő folytatta az edzéseket, de egy alkalommal korábban ment haza, ekkor jött rá, hogy a barátnője összejött az apjával. Azóta úgy érzi, elárulták.

A történetét hallva az internetezők azt javasolták neki, hogy találkozzon inkább a többi barátjával, hogy ne rágódjon állandóan ezen a bizarr helyzeten. Volt, aki szakember felkeresését javasolta neki, ahogy az apukának is. Mint többen írták, azt csak az idő dönti el, hogy ez a kapcsolat egy átmeneti állapot vagy hosszú távon is működhet a felek között.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek