Golyó

A család a ballagást ünnepelte, majd zokogva ölelték magukhoz a 3 éves halott kisfiút

P. E.

Létrehozva: 2024.06.30.

A 3 éves kisfiú a háromkerekű biciklijével játszott az utcán, amikor meghalt.

Egy hároméves kisfiú tragikusan meghalt egy ballagási bulin a New York állambeli Buffalóban, miközben a szabadban játszott triciklijén. A kis Ramone Carter hétéves nővére, Jamiah társaságában játszott, amikor megtörtént az elképzelhetetlen – mindkét gyereket lelőtték a családi összejövetel során.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A testvéreket azonnal kórházba szállították, de Ramone sajnos nem élte túl a sérüléseit. Szombaton egy szívszorító tisztelgés keretében a családtagok és az erőszakellenes szervezetek gyűltek össze, hogy megemlékezzenek az értelmetlenül elvett ártatlan életekre. Martina Carter, Ramone nővére hitetlenségét fejezte ki: "Tudom, hogy sok tragédián mentünk keresztül, de soha nem gondoltam volna, hogy egy hároméves kisbaba, aki kint játszik egy ballagási bulin, kereszttűzbe kerül, lelövik és meghal” – írja a Mirror US.

Ramonére játékos és boldog gyerekként emlékezett családja. Martina hozzátette: "Szerette a Buffalo Billst. Mindig arról beszélt, hogy focizni akar." Carlanda Meadors, a Most Valuable Parents (MVP), egy buffalói közösséget segítő szervezet kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a család háza előtt történt a borzalmas tragédia.

"A fegyverek ellen vagyunk. El kell tüntetni a fegyvereket az utcáról, mert a húsbavágó igazság az, hogy a fegyverek ölnek és nem nézik, kit."

A rendőrség ígéretet tett a családnak, hogy megtalálják a tetteseket. Michael Keane Erie megyei kerületi ügyész felháborodásának adott hangot: "Túl sok illegális fegyver van az utcán, és ez a hároméves gyerek a triciklijén ült, amikor lelőtték. Felháborító."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek