Botrány

Botrányosan viselkedett Magyar Péter, péntek hajnalban biztonsági őrök kidobták egy belvárosi szórakozóhelyről

Létrehozva: 2024.06.21.

Módosítva: 2024.06.21.

Verbális agresszió, obszcén beszéd, szexuális ajánlatok.

A RIPOST értesülése szerint biztonsági emberek vezették ki a Tisza-párti politikust Budapesten hajnali négy óra tájban egy „ötcsillagos”, leginkább az úgynevezett „felső tízezer” által kedvelt klubból. Ide egyébként a politikus testőrei kíséretében érkezett.

  Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció miután több hölgy férfipartnere, számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A RIPOST úgy értesült, hogy Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú.

Az alábbi videón az látszik, amint a szórakozóhely biztonsági emberei Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a szórakozóhelyről a botrányosan viselkedő politikust.



 

A RIPOST az esettel kapcsolatban kérdéseket tett fel Magyar Péternek. A válaszok megérkezése esetén cikkünket frissítjük.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek