Drámai

"El kell indítanom az élet útján" - Timi az életéért küzd, hogy felnevelhesse kisfiát

KN

Létrehozva: 2024.06.10.

Halálos kórt diagnosztizáltak Timinél az egyedülálló anyukánál.

Ivánka Tímea egy igazi harcos: egyedülálló anyaként neveli 14 éves fiát Zsombort, miközben rákkal küzd és a lakásukat is elárverezték. Az anyukának csak egy cél lebeg a szeme előtt: fel kell nevelnie a kisfiát.  

Timi hálás minden segítségért Fotó: ZSÓFI - ReményVár Egyesület

A volt párjával közösen Miskolcon vásárolt lakásukat 2012-ben elárverezték hiteltartozás miatt, ezért az akkor még teljes család visszaköltözött Timi szülőházába a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Emődre. Az anya fizetését folyamatosan terheli a végrehajtó a tartozás miatt. Timi és párja útjai kilenc évvel ezelőtt különváltak és azóta egyedül neveli a fiát. Négy éve mellrákot diagnosztizáltak nála, ami villámcsapásként érte. 16 kemoterápia és 15 sugárkezelés után újra munkába állt, otthonról dolgozik, könyvelő egy cégnél; azonban a bedőlt lakáshitel miatt a fizetését folyamatosan terheli a végrehajtó. 

Timi és fia, Zsombor Fotó: ZSÓFI - ReményVár Egyesület

„A kisfiam ad erőt”

Idén ismét rossz hírt közöltek vele az orvosok: petefészek rák alakult ki nála. Újabb kemoterápiák és sugárkezelések várnak rá. Timi csak a fiára tud gondolni, szeretné szeretetben felnevelni.

„Nekem a kisfiam ad erőt. Fel kell nevelnem a kisfiamat és el kell indítanom az élet útján” - mondta könnyes szemmel a Borsnak az édesanya. 

„Segítenünk kell!”

Timiért és kisfiáért nagy összefogás szerveződik; a ZSÓFI - ReményVár Egyesület karolta fel őket és gyűjtést szervezett a számukra, hogy kifizethessék a hiteltartozást. 

„Segítenünk kell! Lehetetlen úgy küzdenie a betegséggel, hogy közben jelentős anyagi teher nyomja a vállait. Nem vagyunk tudósok, nem vagyunk orvosok, mi csak annyit tehetünk, hogy megpróbáljuk az adósság terhét levenni a válláról. Segíteni abban, hogy a mindennapok gondjait ne kelljen cipelnie és kizárólag a gyógyulásra koncentrálhasson” - hívta fel a figyelmet az egyesület.

Ide kattintva megtudhatod hogyan segíthetsz Timinek és a fiának, Zsombornak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek