Tragédia

Előre láthatta halálát a most elhunyt népszerű műsorvezető, mégsem tudta elkerülni azt

K.B.

Létrehozva: 2024.06.11.

A napok óta keresett tévés holttestére vasárnap találtak rá.

A lapunk által is gyakran idézett fogyási szakértő, népszerű műsorvezető, könyvíró és rádiós Dr. Michael Mosley a múlt hét folyamán életét veszítette, miután Görögországban nyaralt feleségével, és túrázás közben eltűnt. Bár a hatóságok napokig kutattak utána, már csak a holttestére találtak rá 5 napi keresés után. A halálának okáról nem számoltak be, azonban a rendőrség megerősítette, hogy természetes módon hunyt el - írja a Life.hu.

Most a DailyStar egy szomorú nyilatkozatot talált Dr. Michael Mosley-tól, amelyben néhány évvel ezelőtt elárulta, hogy a családjukban minden férfi életét veszítette 72 éves kora előtt, és a tévés kivétel akart lenni ez alól. Vasárnap azonban kiderült, hogy ő sem tudta elkerülni a családjuk átkát. 

Az édesapám egy prosztata eltávolításra irányuló műtét után veszítette életét, miután 50 éves korában cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. A vérvizsgálata során maga PSA-szintet fedeztek fel a vérében, és végül szívelégtelenség okozta a halálát

 - kezdte beszámolóját a férfi a 2016-os interjúban az apja haláláról, hozzátette -

A barátaim azt mondták nekem, hogy hasonlítok az apámra, ezért meg akartam változtatni a sorsomat, és egészségesen élni, hogy én tovább élhessek. A családomban ugyanis egyik férfi sem érte el a 72 éves kort. Összességében úgy gondolom, hogy a genetika nem sorsszerű, tehetsz ellene. Úgy gondoltam, hogy nem akarok azon az úton végig menni, amin az apám. Ő nyugdíjba vonult, majd a kanapén ült és sportot nézett, miközben ez hihetetlen rossz volt neki. Nem látta az unokáit sem felnőni 

- zárta sorait akkor Dr. Michael Mosley, aki egészséges életet élt, oda figyelt magára, és Görögországban is éppen hegyet mászott, és túrázott, amikor a halála bekövetkezett. 

Sajnálatos módon úgy tűnik, hogy ő sem érte el a 72 éves kort, annak ellenére, hogy mindent megtett, hogy elkerülje a halált.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek