Királyi család

Ez vethet véget a testvérviszálynak Vilmos herceg és Harry között

L.A.

Létrehozva: 2024.06.26.

A szakértő elmondta, mire lenne szükség a béküléshez.

Harry herceget állítólag arra buzdították, hogy tegye meg az első lépést és vessen véget a viszálynak testvérével, Vilmos herceggel.

William, Kate, Harry and Meghan at Windsor Castle
Vége lehet a testvérviszálynak?  Fotó: Northfoto

A testvérek haragban vannak, mióta Harry elköltözött a családjától és számos durva kijelentést tett velük kapcsolatban. Többek között testvérét is keményen bírálta. Egy királyi szakértő azonban most arra buzdította Harryt, hogy hagyjon fel a támadó módszereivel, és lépjen kapcsolatba bátyjával.

Richard Fitzwilliams tanácsa azután érkezett, hogy Harry nem köszöntötte fel 42. születésnapján Vilmost a napokban. A királyi szakértő elmagyarázta: kulcsfontosságú, hogy Harry megtegye az első lépést, mivel Vilmos továbbra is azzal foglalkozik, hogy apjuk, III. Károly király és Vilmos felesége, Katalin is rákos.

Fitzwilliams azt mondta, nem világos, hogy Harry és felesége, Meghan Markle hogyan viselkedik majd a királyi családdal, és azt mondta, hogy nagyon érzéketlen lenne tőlük, ha a pár újabb támadásokat indítanának – írja a Mirror.

Szerintem teljesen világos, hogy ez a haragos helyzet nem kívánatos. Ha az egyének pedig betegek lesznek, egyszerűen nem illik betámadni őket

– mondta a szakértő, aki szerint a helyes lépés az lenne, ha Harryék végre valami jót mondanának a királyi családról a nyilvánosság előtt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek