Diagnózis

Hátfájásra panaszkodott a 12 éves kisfiú: kiderült, halálos beteg

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.22.

Az édesanya hálás, amiért a kisfiúnál még időben azonosították a rákot.

Egy anyuka azután jött rá, hogy 12 éves fia rákos, hogy a gyerek játék közben elesett és utána nem múló hátfájásra panaszkodott. A 12 éves Christopher Tolley borzalmas hátfájással kereste fel az orvosokat, de elküldték a Birminghami Gyermekkórházba, ahol októberben Ewing-szarkómát diagnosztizáltak nála – a gyermekek és fiatalok körében leggyakrabban előforduló elsődleges csontrák típusát. 

 

Jelenleg a Royal Stoke Egyetemi Kórházban kap kemoterápiát, és most adományokat gyűjt, hogy számítógépes játékokat és más játékokat vásárolhasson az onkológiai osztályon lévő többi gyermek számára, akiknek hasonló betegsége van.

A Blurtonból származó anya Sam így nyilatkozott a Stoke-on-TrentLive-nek : "Eredetileg azt hittem, hogy Chrissy eltörte a gerincét, mert kintről jött be, és kisírta a szemét. Az orvosok azt mondták, hogy Birminghambe kell mennünk, ezért átmentünk, és ott Ewing-szarkómát diagnosztizáltak nála. Bármilyen furcsán is hangzik, hálás vagyok, hogy elesett, mert nem tudom, mi történt volna, ha ez nincs és nem találják meg időben".

"Christopher jelenleg nem tud járni, így tolószékben ül, de megpróbál botot használni. Minden, amit akar, az a mozgásképessége, hogy a barátaival játszhasson."

A bátor fiatalember által létrehozott online adománygyűjtő felhívás eddig több mint 1200 fontot gyűjtött a Royal Stoke-ban rákos gyermekek számára. Christophert meglátogatták a Star Bikers tagjai is egyik nap, hála családi barátjának, Bonnie Maclachlannek.

"Igazán feldobták a napját, mert Christopher imádja a motorokat és az autókat. Azt mondta, erre örök életében emlékezni fog. Ez egy igazán csodálatos nap volt. Sikerült összegyűjtenünk 338 fontot, amikor a motorosok megjelentek."

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek