Időjárás

Rákapcsol az időjárás: az egész országra riasztást adtak ki

KL

Létrehozva: 2024.06.27.

Ebben nem lesz köszönet. Mutatjuk miről van szó pontosan.

Az elmúlt napokban ugyan nagyon meleg volt, de bizonyos időszakokban eléggé lógott az eső lába. Úgy néz ki, hogy ez a folytatásban is így marad. Ám a hétvégén változás áll be időjárásunkban.

időjárás eső
Ma bárki bárhol elázhat Fotó: Pexels

Csütörtökön továbbra is sok gomolyfelhő lesz felettünk, és szórványosan ismét előfordulnak záporok, zivatarok. 25 és 30 fok között alakul a hőmérséklet - írja legfrissebb előrejelzésében a Köpönyeg.

Ami a folytatást illeti...

Péntek

Sok napsütésre van kilátás, délutáni gomolyfelhőkkel. Inkább már csak északkeleten, elszórtan fordul elő csapadék. Ismét 30 fok körüli kánikula jöhet.

Hétvége

Visszatér az igazi strandidő sok napsütéssel, egyre melegebb idővel. Vasárnap már országos hőség lehet 30-36 fokos maximumokkal. Frissítő zivatar, vagy zápor csak elvétve fordulhat elő. A délnyugati szél gyakran lesz élénk.

Riasztást van érvényben!

A HungaroMet Nonprofit Zrt. citromsárga riasztást adott ki az egész országra a várható heves zivatarok miatt. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! - írja a met.hu. Mutatjuk térképen az érintett területeket:

Időjárás riasztás eső csapadék zivatar
Az egész országra riasztást adtak ki Fotó: met.hu

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek