UFO

Leesett a helyiek álla: pár méterrel a fejük felett szállt el egy UFO

H. A.

Létrehozva: 2024.06.08.

Sokak szerint minden kétséget kizáró bizonyítékot rögzítettek.

Elképesztő látványban volt része a lakosoknak az iráni Teheránban, amelyet videón is sikerült megörökíteni. A felvételen, amely több klipből áll, és később az interneten is elterjedt, azt lehet látni, amint egy ismeretlen eredetű repülő objektum repül át a város felett, alig pár méterrel a bámészkodók feje fölött.

Több magyar településen is megjelenhettek az UFO-k / Fotó: Shutterstock
Képünk illusztráció / Fotó: Fer Gregory

Az objektumot, ami a videó tanúsága szerint kör alakú volt, három, fényekből álló gyűrű alkotta és repülés közben zúgó hang kísérte, május végén látták Teheránban, a város négy különböző pontján. A felvétel hamar elterjedt a közösségi médiában, és sokan biztosak abban, hogy egy UFO-t sikerült megörökíteni.

Én elhiszem. Az UFO-k léteznek. Végsősoron, ez csak rajtunk múlik. Hiszünk a hazug kormánynak és elfogadjuk a mátrixot, vagy a szemünknek, a szívünknek és a józan eszünknek hiszünk? Én a szívet és az igazságot választom

- jelentette ki szenvedélyesen Redditen az egyik felhasználó.

Semmi sem fogja meggyőzni az embereket, egészen addig, amíg nem látnak valami igazán hatalmas dolgot a saját szemükkel

- fűzte hozzá egy másik kommentelő.

Természetesen, ez a mostani bizonyíték sem győzött meg mindenkit maradéktalanul: volt, aki arra tippelt, hogy csupán egy drónrajt örökítettek meg, míg más amellett érvelt, a mai technikai lehetőségek mellett, amelyekkel a videókat szerkeszteni és manipulálni lehet, nehéz eldönteni, mi igaz és mi hamis - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek