Szívszorító

"Megszakad a szívem, hogy el kell hagyjalak titeket" - A kétgyermekes anyuka bejelentette saját halálát

P. Flóra

Létrehozva: 2024.06.23.

A rákkal küzdő édesanya a közösségi oldalán tette közzé saját halálát.

Egy kétgyerekes anyuka, aki online dokumentálta a mellrákkal folytatott harcát, bejelentette saját halálát azzal, hogy érzelmes búcsúüzenetet osztott meg követőivel.

 

Sarah Mandel, New York-i pszichológus és író június 1-jén, hetekkel a 43. születésnapja előtt hunyt el, miután hét évig kimerítő harcot vívott a betegséggel. Közvetlenül a halála előtt Sarah úgy döntött, hogy feltölt egy videót Instagram- és TikTok-fiókjába, és tudatja támogatóival, hogy elhunyt.

"Ha most olvasod ezeket a szavakat, akkor meghaltam" - kezdődött az érzelmes poszt, amelyet közel kétmilliószor néztek meg. "Azon a héten írtam ezt az üzenetet, amikor azt mondták, hetek-hónapok vannak hátra."

@sarahmandelauthor Our dear Sarah died peacefully in her sleep last night. She was thankfully very calm and comfortable in her final restful days. As throughout her life, she spent her final night surrounded by love. She was cuddled up with her girls, Siena and Sophie, just hours before she died. From end to end Sarah’s life was a work of art - a masterpiece - and her beauty, warmth, and kindness will live on in our memories, especially in our hearts, and also through her paintings, songs, and writing. She brought joy, a sparkle, and a love of life, to every day and lived life with endless passion and hope. Thank you for the love and support you all have provided. I know she felt it all, and loved you all very deeply. #littleearthqaukesmemoir ♬ Intimate Compassion - Instrumental Worship and Prayer

A csaknem kétperces videó alatt Sarah életről és halálról elmélkedett, miközben megosztott egy montázst olyan klipekből, amelyek bemutatták, hogyan vesz részt különféle tevékenységekben férjével, Derek Rodenhausennel és két lányukkal, Sophie-val és Sienával.

Sarah elmagyarázta, hogy soha nem gondolta volna, hogy „a közösségi médiában akarja bejelenteni a halálát”, de mégis úgy döntött, mert az interneten kapott „támogatás” „segítette a legnehezebb napjain”.

„Az élet kiszámíthatatlan és tele van meglepetésekkel” – folytatta. „Az ezen a platformon talált támogatás segített átvészelni ennek a rákküzdelemnek a legnehezebb napjait. Ez nem vicc, szükségünk van emberekre, akik segítenek nekünk. Úgy éreztem, hogy a szívem exponenciálisan nőtt a régi barátoktól, új barátoktól és idegenektől kapott törődéstől. Köszönöm, hogy végig fogtad a kezem egy kihívásokkal teli élettörténet alatt. Mindannyiunknak megvan a saját verziója. Mindannyiunknak szüksége van néha egy kézre, amely megfogja a miénket."

Bevallotta, hogy a "szíve megszakad" amiatt, hogy "elhagyja ezt az életet", különösen "lányai és szeretett" férje miatt. „Megszakad a szívem, hogy jóval terveim előtt hagyom el ezt az életet. Legfőképpen a lányaim és a szeretett Derek miatt" – mondta. 

"Ide írnám, és ha tehetném, mindenhova leírnám – Sophie és Siena, szeretlek titeket, és nagyon büszke vagyok rátok. Lehet, hogy már egy vagyok a végtelenséggel és így ennyire, kimondhatatlanul szeretlek titeket."

A People magazinnak Derek bevallotta, fogalma sem volt arról, hogy Sarah azt tervezi, hogy közzéteszi a videót, és csak azután fedezte fel, hogy megnyitotta az Instagramot, hogy megnézze, valaki posztolt-e a haláláról. 

Sarah családja azt írta a közösségi médiában, hogy „békésen halt meg álmában”, és „szerencsére nagyon nyugodt volt az utolsó napjaiban”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek