Választások

Menczer Tamás: Vasárnap mindenkinek ott kell lenni, aki békét akar

Létrehozva: 2024.06.08.

Erzsébetvárosban is békét akarnak a kerület lakói.

Folytatódik az Egymillió találkozás napja. Mint arról korábban beszámoltunk, Menczer Tamás és kollégái összesen egymillió embert keresnek fel a szombati nap folyamán. "Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket" – magyarázta reggeli Facebook-bejegyzésében a politikus, aki ezután az ország több pontjára is ellátogatott. Bejelentkezett többek közt Szentendréről és Vácról, most pedig Budapest VII. kerületéből, azaz Erzsébetvárosból, ahol Deutsch Tamás társaságában számolt be a kerület lakóinak véleményéről a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

– Erzsébetvárosban is csak a mai napon sok ezer erzsébetvárosit kerestünk föl. Az az igazság, hogy Erzsébetvárosban is hangos a békepártiak akaratnyilvánítása, úgyhogy bizakodó vagyok a holnapi választást illetően. 

Az itt élőknek elegük van a dollárbaloldal magatartásából, akik az Európai Parlamentben minden háborúpárti javaslatot támogattak, és elegük van abból, hogy mindenféle újdondász baloldali pártok már a békepárti kampányt is be akarják tiltani, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok. 

Itt, Erzsébetváros is hozzáteszi a holnapi remélt sikerhez a magáét – magyarázta Deutsch, Menczer pedig a következőkkel búcsúzott:

Holnap mindenkinek ott kell lennie, aki békét akar, és ha mindannyian ott vagyunk, akkor győzni is fogunk. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek