Jövő

Mindenki ettől tartott: valóra vált az élő Nostradamus jóslata

Létrehozva: 2024.06.28.

Az indiai jós most ebben sem tévedett.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy egy gigantikus aszteroida száguld a Föld felé, sőt már igen közel jár a bolygónkhoz.

Athos Salomé ezt is előre megjósolta Fotó: Twitter

Az élő Nostradamus állítása pedig most beigazolódott, miután régebben jó előre megjósolta, hogy egy objektum el fog haladni a Föld mellett. A 37 éves brazil időutazó Athos Salomé korábban megjósolta a koronavírust, Elon Musk X/Twitter-vásárlását, sőt még a brit királynő halálát is.

A Daily Starnak nemrégiben adott interjújában utalt arra, hogy hamarosan kitör a harmadik világháború, a Sunnak pedig azt mondta, hogy 2023 decemberében egy soha nem látott, ősi űranyagokból álló objektum repül majd a Föld közelébe, mielőtt biztonságosan elhaladna mellette. 

A 2024 Mk aszteroidát, amely 120-280 méter átmérőjű, 2024. június 16-án fedezték fel. Az aszteroida június 29-én repül el a Föld mellett. Ma, június 27-én éri el a Földet, de a legközelebbi pontján még mindig több mint 17-szer olyan messze lesz, mint a Hold.

A 2024 MK-hoz hasonló aszteroidák potenciálisan tartalmazhatnak olyan anyagokat, mint a vas- és nikkelszilikátokhoz hasonló fémek és más anyagok, amelyek nagy érdeklődésre tarthatnak számot az űrkutatás szempontjából 

- nyilatkozta Athos Salomé, majd egy újabb jóslattal állt elő:

− A Kína és Oroszország közötti űrversenyre vonatkozó jóslatom most már többnek tűnik, mint spekuláció. Ez az aszteroida a rivalizálás és az együttműködés szakaszát indíthatja el az űrkutatás területén.

A jós kiemelte, hogy a 2024 MK aszteroida eseménytelen elhaladása emlékeztetőül szolgál univerzumunk törékenységére és képlékenységére - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek