Felháborító

"Nem fizettem a randin, mert a nő nem olyan dögös, mint a képeken"

Bors

Létrehozva: 2024.06.30.

A férfi bevallotta, nem vonzódik a túlsúlyos nőkhöz és átverve érzi magát.

Egy férfit vallotta be az interneten, hogy nem fizetett az első randin a vacsoráért, miután rájött, hogy a partnere túlszerkeszti a képeit, és nem is hasonlít önmagára. A férfit sok kommentelő sekélyesnek minősítette.

A 28 éves férfi szerint a 26 éves nő retusált és szerkesztett fotóival csak megtéveszti randipartnereit. Redditen így írta le a történteket:

A profilján több kép is szerepelt, és elég fittnek tűnt, ami az én típusom, mivel magam is igyekszem egészséges életmódot folytatni. Amikor azonban személyesen találkoztam vele, lényegesen teltebb volt, mint amilyennek látszott a fotókon. Egy észrevehető különbségről beszélek, nem csak a rossz szögekről. Hiszek az őszinteségben, és úgy éreztem, hogy félre lettem vezetve, de nem akartam őt zavarba hozni, ezért úgy döntöttem, hogy folytatom a randevút.

A meg nem nevezett férfi elismerte, hogy jót beszélgettek, de mivel nem vonzódott a nőhöz, ahelyett, hogy kifizette volna az egész vacsorát, úgy döntött, hogy a saját fogyasztását rendezi. A találkozó után a nő felháborodott üzeneteket küldött neki, kiemelve, hogy korábban mindenki, akivel randizott, kifizette a teljes számlát. 

Rosszul esett neki az is, hogy az egész este alatt egyetlen bókot sem kapott. Ezután elmondta neki, hogy a fotói megtévesztőek és ő nem vonzódik a túlsúlyos nőkhöz, mi több, szerinte korrekten is viselkedett vele. Az eset kommentelői között volt, aki azt javasolta a férfinek, hogy legközelebb csak egy bárba menjen az első találkára, ne egy étterembe.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek