Gyász

„Örökre kínzó űr marad utána” - Azt hitték csak keveset alszik, elhunyt a focirajongó háromgyerekes apuka

K. C.

Létrehozva: 2024.06.27.

Az orvosai téves diagnózisa miatt veszítette el családja a fiatal édesapát.

A háromgyermekes apuka, a 34 éves Sam Bravo-Hibberd fejfájástól és zavarodottságtól kezdett szenvedni. Pedig élete legboldogabb időszakát kellett volna megélnie, ugyanis két fia után, végre lánya született. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Samnek először azt mondták az orvosok, hogy az újdonsült apaként elszenvedett alváshiány miatt szenved migrénben. De alig két hónappal azután, hogy kislánya világra jött, az egykori műholdmérnöknél és üzleti tanácsadónál inoperábilis glioblasztómát (GBM) diagnosztizáltak. Mivel csak hetei voltak hátra, a daganatát műtéttel és sugárterápiával próbálták zsugorítani, de a rák különösen agresszívnek bizonyult. Az apa februárban hunyt el, feleségét és gyermekeit összetörten hagyva maga mögött.

„Először csak néhány percig tartó fejfájásai voltak, de aztán ezeket fémes íz kísérte, amiről ma már tudjuk, hogy rohamok voltak. Samnek azt mondták, hogy migrénben szenved, ami az újszülött születése miatti alváshiány következménye, és migréntablettákat írtak fel neki. Sajnos az igazság sokkal rosszabb volt, mint amire valaha is számítottam. Végül azt mondták, hogy Samnek egy nagyon nagy agydaganata van” – mesélte Sam felesége, aki zokogva búcsúzott az édesapától: 

„Örökre kínzó űr marad bennem, amit soha nem lehet betölteni, csak a szép emlékeink enyhítik. Az én és a gyerekek szívének legmélyebén fog tovább élni.”

Június 23-án - néhány nappal a 35. születésnapja után - egy futballtornát rendeztek a tiszteletére, hogy adományokat gyűjtsenek az Agytumor-kutatás számára.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek