Vonat

Sokkot kaptak a szemtanúk: beakadt egy asszony szatyra, magával húzta őt a vonat Zamárdiban

Mongyi Nikolett

Létrehozva: 2024.06.28.

A mentősök vasárnap egy 70 éves asszonyt szállítottak el a vasútállomásról súlyos sérülésekkel - tudta meg a Bors. A szemtanúk szerint a szatyra akadt be a vonatba, ami magával rántotta az asszonyt.

Pánikrohamot kaptak az utasok június 23-án vasárnap, amikor meglátták, hogy a zamárdi vasútállomásról elinduló vonat mellett a peronon egy idős asszony rohan, majd hirtelen eltűnik – tudta meg a Bors. Kiderült, hogy az idős asszony leszállt az állomáson, ám a szatyra beakadt a vonat ajtajába, másik fele pedig rátekeredett a csuklójára. Próbálta magát kiszabadítani, de a vonat elindult vele együtt. A szemtanúk sokkot kaptak, amikor látták, hogy az asszony rohan a vonat mellett… 
 

A zamárdi vasútállomáson történt a szerencsétlenség. Fotó: wikipédia


 

- Hatalmas pánik volt az állomáson

 – kezdte a Borsnak Judit. 

- A vonat Balatonföldváron állt meg, én ott szálltam volna fel, de kiderült, hogy valami baj történt, mert sokáig vesztegelt a szerelvény. Akkor kezdett el furcsa lenni a dolog, amikor láttam, hogy fiatal lányok nagyon sírnak. Kiderült, hogy ők horvát lányok, akik a Balatonra jöttek nyaralni, a vonaton ültek, amikor látták, hogy Zamárdi állomáson egy asszony rohan a vonat után, majd hirtelen eltűnik. Azt hitték, hogy beesett a vonat alá. Ott volt egy férfi is, aki telefonált egy ismerősének, aki elmondta neki, hogy már megérkeztek a mentők a nénihez, berakták a mentőbe. Vérzett a feje és a térde, de szerencsére életben van.

Modern,Passenger,Commuter,Train,In,Motion,At,The,Railway,Platform
Az utasok végignézték, ahogy az asszony rohan a vonat mellett, Képünk illusztráció Fotó: Leka Sergeeva

Judit szerint ez után derült ki, hogy mi történt az idős asszonnyal. 

- Ez a vonat a régebbi típusú, amin egy meredek lépcsőn kell felmászni és magunk nyitjuk ki az ajtót 

– folytatta. 

- Azt mondták, hogy az asszony már leszállt, vette volna le a szatyrát, de az beakadt. Rácsavarodott a csuklójára, amiből nem tudott szabadulni. Végül elindult a vonat, ami magával rántotta, ekkor tűnt el. Nekem azóta is remeg a kezem, képzelem, hogy érezhetik magukat a fiatal lányok, akik végig is nézték… Remélem jól van az asszony, jobbulást kívánok neki!

 

Lapunk az esettel kapcsolatban megkereste az Országos Mentőszolgálatot, ahol megerősítették, hogy kórházba kellett vinniük egy asszonyt: 

- Zamárdiban megsérült egy 70 éves nő, akit súlyos sérülésekkel szállítottak bajtársaink kórházba


- írták.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek