Drámai

"Segítsetek, mert nem bírom tovább a fájdalmakat!" – Szörnyű kínokat él át a 8 éves Hanna

IF

Létrehozva: 2024.06.23.

A mindig mosolygós, csodálatos kislány most újra szörnyű fájdalmakkal küzd. Családja pedig mindent megtesz azért, hogy segítsen rajta.

Ahogy arról lapunk már többször beszámolt, a 8 éves bényei kislánynak nap mint nap szörnyű fájdalmakkal kell megküzdenie. Hanna ötéves kora óta küzd betegségével, a csontrákkal. Bár a kislányt megműtötték, mikroszkopikus részek maradtak a tumorból, amik bármikor aktiválódhatnak. Ennek tudata a család mindennapjaira rányomja a bélyegét. A kislány állapota egyre romlik és a család attól retteg, hogy újra át kell élniük az évekkel korábbi rémálmot.

Hanna aludni sem tud a fájdalomtól  Fotó: Facebook/HanNapló

A kislány szülei idén májusban figyeltek fel arra, hogy szeretett kislányuk ugyanazokat a furcsa mozdulatokat csinálja, mint 2020-ban, mikor kezdődött a betegsége. Fájlalja a gerincét és mindkét lábát, éjszaka nem alszik, fel-felsír, forgolódik. A család végül úgy döntött, hogy nem várnak tovább és bármilyen nehéz anyagi helyzetben is vannak, magánúton kivizsgáltatják Hannát. Pár hét múlva pedig meg is érkeztek az eredmények, amik nem nyugtatták meg a bényei családot.

Még mindig van kis kontrasztanyag-halmozódás a gerincén. A bal comb területén kiterjedt csontvelői ödémaszerű jeladást láttak, ezek mellett szinte mindenhol jelzik a nyirokcsomóit

– fejtette ki a Metropolnak korábban Krisztina, aki azt is elmondta, hogy a kislánya orvosa szerint egyelőre ezzel nincs semmi teendő, viszont ha megérkezik Hanna vérképeredménye, bőrgyógyászati és ortopédiai vizsgálatai, akkor jelentkezniük kell nála. 

Hanna viszont azóta sem érzi jól magát, fájdalomcsillapítók nélkül képtelen elviselni a borzasztó fájdalmakat, amik éjjel-nappal gyötrik. Sokszor még gyógyszerek segítségével sem hagy alább a fájdalom és éjszaka sem tud aludni a kislány.

Krisztina mindent megtesz gyermekeiért (Balra Zsebi, jobbra szemüvegben Hanna)  Fotó: Máté Krisztián

Hanna fájdalmai az elmúlt egy hétben erősödtek, továbbra is küzd. Éjjel nem alszunk és napközben is keveset tud pihenni. Ha a  combfájdalma nem lenne elég, a jobb talpélen egy fájdalmas duzzanat nőtt, amiről ultrahang készült: kis ödéma, ízületi gyulladás. 

– számolt be követőinek a fejleményekről az édesanya a közösségi oldalon.

Hannát a fokozódó fájdalma és egyre gyengébb lábai miatt ismét magánúton kell tovább vinniük MR-vizsgálatra, hogy minél hamarabb megkapják az eredményeket.

Borzasztóan szomorúak vagyunk, hogy az, ami velünk történt, egyáltalán előfordulhat és hogy ismét magánúton kell tovább mennünk, hiszen elég nagy anyagi terhet jelent nekünk, de az, hogy kicsi Hannának így tudunk segíteni, mindennél fontosabb és mindennél többet ér! Amikor azt mondja, hogy segítsünk, mert nem bírja tovább a fájdalmat, a szívem megszakad. 

– fejtette ki Krisztina, Hanna anyukája.

Ahogy azt Krisztina kifejtette, a Ewing-szarkóma egy igazi szörnyeteg, ami tünetmentesen rövid idő alatt szétszórja magát az egész testben. Ugyan folyamatosan anyagi nehézségekkel küzdenek, hiszen Hanna apukája csak alkalmi munkákat tud vállalni, de inkább nem esznek, csak Hannának mindene meglegyen. Nagyon fontos ugyanis, hogy minél hamarabb megkapják a vizsgálati eredményeket, ugyanis ha esetleg kiderülne, hogy baj van, nem késlekedhetnek.

Mi tiszta szívvel és lélekkel hiszünk és bízunk, imádkozunk Hannáért, kérünk Titeket, hogy gondoljatok rá nagyon sok szeretettel és imádkozzatok Érte, hogy legyen ereje elviselni a fájdalmat és bátorsága, hogy soha ne féljen. 

– zárta gondolatait az édesanya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek