Tragédia

Szörnyű tragédia: nem élte túl a fiú, akit a komáromi strandon élesztettek újra

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.06.07.

Szörnyű tragédiába fulladt az önfeledt strandolás egy komáromi strandon. Egy 10 év körüli kisfiú szíve állt le, akit a kiérkező mentőegységek ugyan újraélesztettek, ám sajnos napokkal később a kórházban életét vesztette.

Egy 10 éves fiú halt meg a Bors információi szerint, aki még hétfőn lett rosszul a komáromi WF Szabadidőpark medencéjében. A kisfiú iskolatársaival az egyik medencében azt játszotta, ki tud a legtovább a víz alatt maradni. A medencében kitört a pánik, amikor a gyerekek észrevették, hogy társuk már 2 perce a víz alatt van és mozdulatlan.

Ebben a medencében állt le a kisfiú szíve Fotó: TV2

Az iskolás csoport gyereknap alkalmából ingyenesen fürdőzhetett a komáromi strandon, amikor a tragédia történt. A 10 éves kisfiú szíve hirtelen leállt, ezért nem tudott a felszínre jönni a játék során. A riadt gyerekek azonnal a vízi mentő segítségét kérték, aki rögtön megkezdte az újraélesztést, amit a kiérkező mentőegységek folytattak.

A mentésirányító a helyszínre több egységet, köztük mentőhelikoptert is riasztott, így az időben megkezdett segítségnyújtás végül eredményre vezetett. A gyereket stabil, ám válságos állapotban, légi úton szállították kórházba, ám néhány nappal később életét vesztette. A halál hírét az Országos Mentőszolgálat Facebook bejegyzése alatt közölte egy kommentelő, melyet sajnos igazolnak az édesanya Facebook oldalát elárasztó részvétnyilvánító hozzászólások is. A tragédia valósággal sokkolta az édesanyát, aki nem kívánt nyilatkozni a sajtó munkatársainak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek