Táborozás

Tragédia történt a táborban: egy 12 éves fiú életét vesztette

P. E.

Létrehozva: 2024.06.26.

A 12 éves fiúra reggel holtan találtak. A rendőrség gyilkosság ügyében nyomoz.

Egy 12 éves fiú már a tábor első éjszakáján életét vesztette, miután megfulladt a hálózsákszerű sátorban. A halottkém úgy ítélete meg, gyilkosság áldozata lett. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A bajba jutott tinédzserre, Clark Harmanra a Trails Carolina vadonban lévő tábor munkatársai találtak rá holtan február 3-án reggel – áll a halottkém jelentésében.

A fiú, aki a jelentés szerint ADHD-től, migréntől és szociális kihívásoktól szenvedett, órákkal korábban érkezett a Lake Toxaway-i helyszínre, miután jómódú szülei által bérelt két kísérő elszállította New York-i otthonából.

A gyereket egy burrito-szerű sátor-hálózsákba helyezték, amit még egy ponyvával be is borítottak, jól összekötözték, így esélye se volt menekülni.

Ilyen hálózsák-sátorba kényszerítették a gyerekeket

Az észak-karolinai főügyész most vádemelést fontolgat a tábor ellen, amelynek engedélyét a múlt hónapban visszavonták, és számos pert indítottak elhanyagolás és visszaélés vádjával.

A tábor egykori résztvevői azt mondták, szerencséjük volt, hogy élve megmenekültek, miután a tábor hálózsákjaiba kerültek.

„Azonnal újra átéltem mindent, ahogy ott bántak velem, egyáltalán nem csodálom, hogy valaki meghalt” – mondta a helyi WRAL-nak Vic Mitterando, aki 2017-ben és 2018-ban három hónapot töltött ott. "Két hétig voltam burritóban, és emlékszem, hogy nem tudtam aludni, mert nem tudtam mozogni, nem tudtam jól lélegezni, olyan volt, mint egy gubó" - mondta.

„Lefeküdtünk egy ponyvára, majd ránk tekerték” – mondta egy másik volt táborozó, aki 14 évesen járt erre. „Amikor hallottam a Trails-nél történt halálesetről, az első reakcióm az volt, hogy kijutottam, de ő nem”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek