Tragédia

„Úgy érzem elájulok” – Váratlanul elhunyt az 5 hónapos fiú anyukája

K. C.

Létrehozva: 2024.06.27.

Az orvosok hatalmas tévedése egy ártatlan életbe került.

Hollie Lowes-nál korábban az úgynevezett Wolff Parkinson White (WPW) szindrómát diagnosztizáltak, egy rendellenes szívverést, ami miatt a szerv nagyon gyorsan pumpál. Ám az orvosok biztosították a családját, hogy a kockázatok alacsonyak.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Kevesebb mint öt hónappal azután, hogy a kisfia világra jött, a 24 éves nő halálos szívmegállást szenvedett. Az orvosok szerint Hollie szíve a WPW miatt állt le, ami egy ritka szövődmény.

„Az orvosok azt mondták, hogy legrosszabb esetben elájulhat tőle, vagy szapora szívverése lehet, de szívmegállásról nem esett szó. Ha tudtuk volna, hogy ez is benne van a pakliban, akkor sürgettük volna a rendszeres ellenőrzéseket, de biztosítottak bennünket arról, hogy minden rendben van” – fakadt ki a fiatal édesanya családja. 

Előző este még normálisan aludt, aztán felébredt, és a párjához fordult, hogy elmondja, nem érzi magát túl jól, és úgy érzi, hogy el fog ájulni” - mondta Sophie.

Hollie ezután összeesett, és soha többé nem kelt fel. Az intenzív osztályon töltött kilenc nap után május 24-én meghalt.

„A családom nevében szólva, mindannyian teljesen összetörtünk; szavakkal nem is lehet leírni, hogy mit érzünk. Hollie csodálatos ember volt, aki mindig arra törekedett, hogy másokon segítsen. Ő volt a legkedvesebb ember, akit csak ismerünk. Minden szobát beragyogott, és örökké szeretni fogjuk” – árulta el Sophie. 

A Mickley Social FC, a Hexham and District Sunday League amatőr focicsapata június 23-án jótékonysági mérkőzést rendez a lány emlékére. Sophie egy GoFundMe oldalt is indított.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek