Botrány

„Azonnal beadtam a válópert, amikor a DNS-teszt kimutatta, ki is valójában a férjem”

B.

Létrehozva: 2024.06.10.

Felfordult egy nő gyomra, amikor a férjéről kiderült, hogy ő az ikertestvéreinek az édesapja. Azonnal beadta a válóptert.

Egy DNS-tesztből derült ki, hogy a nő férje már 22 éve titkos viszonyt folytat az édesanyjával. A férfi ráadásul napokon belül az anyát és a lányát is teherbe ejtette.

DNS
Egy DNS-tesztből derült ki, hogy a nő férje már 22 éve titkos viszonyt folytat az édesanyjával (Képünk illusztráció) Fotó: Unsplash

A 40 éves nő azt mondja, hogy megtört minden bizadalma, amit a férfiakba vetett, és teljesen tönkrement a családja is. A Redditben írta le, hogy 15 éves kora óta volt együtt a most 39 éves férjével. 17 évesen esett teherbe először, akkor a szüleihez költöztek.

Nem sokkal azután, hogy megszületett a legidősebb lányuk, összeházasodtunk, és beköltöztünk néhai nagyapám otthonába, amely a szüleim háza mellett volt

 – emlékezett vissza a nő, aki azóta már négy gyermekkel ajándékozta meg a férjét, jelenleg pedig hét hónapos terhes az ötödikkel. Házasságuk éveken keresztül, egészen az utolsó napig idilli volt: rendszeresen randevúznak, ajándékokat vettek egymásnak, és hetente többször is szexeltek. Ám amikor a minap a feleség hazaért egy utazásról, az édesanyját és a férjét együtt találta a hálószobában.

Kiderült, hogy az idős nő még akkor csábította el a férjet, amikor az mindössze 18 éves volt. Azóta pedig legalább havonta egyszer szexeltek – ráadásul védekezés nélkül.

Elborzadtam, amikor rájöttem, hogy az ikertestvéreim és a legfiatalabb bátyám a férjemé lehet

 – mondta a nő, aki ezután mindent elmondott az apjának.

Apám ragaszkodott ahhoz, hogy végezzenek DNS-tesztet a három legfiatalabb fiúnál, mielőtt bármit is fontolóra vett volna a házasságukkal. Az ikrek a férjem biológiai gyermekei. Azóta kirúgtam, és a szüleivel él

 – idézi a Mirror a nőt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek