Tragédia

Tragédia történt: 23 éves kismama halt bele a szülésbe, a baba életéért még küzdenek

Létrehozva: 2024.07.13.

A fiatal család összeroppant.

A legtöbb nő másképpen éli meg az anyává válás kérdéskörét, éppen ezért másképpen is gondolkodnak a gyermekvállalás pontos idejéről. Sokan vannak, akik úgy gondolják, hogy először le kell diplomázni, be kell dolgoznunk magunkat a munkahelyünkön, hogy sok fizetést kapjunk, lakást kell venni, és ha már minden megvan, akkor jöhet a baba. Mások azonban úgy gondolják, hogy az élet rövid, minél hamarabb el kell merülni az anyai örömökbe, csak szülessen meg a gyerek, minden más pedig úgyis elrendeződik. A 23 éves Tatjana Klingler ez utóbbi elgondolást vallotta sajátjának, és már alig várta, hogy édesanya legyen. Sajnos azonban a szülés tragédiába fulladt. 

terhes, várandós, anyuka
Terhessége minden pillanatát dokumentálta az anyuka / Fotó: Unsplash.com

A 23 éves lány fiatalon esett teherbe, de férjével ezt egy csöppet sem bánták. Mindketten alig várták, hogy megszülessen a kisbabájuk, és hogy igazi, teljes családdá váljanak. A kismamának ez volt élete legboldogabb periódusa. TikTok csatornáján folyamatosan arról osztott meg videókat, hogy mennyire élvezi a terhességet. Beszélt a súlyáról és arról, hogy ha megszületik a kicsi, mennyire fog hiányozni a pocakja - írja a Mirror.

A szülés során azonban komplikációk merültek fel, amely végül olyan súlyos lett, hogy az a kismama életét követelte. A baba életéért még küzdenek az orvosok.

Megszületett kisfiunk, Joshua Herber Klingler. Sajnos azonban az anyukájának és szeretett feleségemnek el kellett bennünket hagynia. Nem élte túl, a szívünkben pedig hatalmas lyuk tátong

- írja a férj. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek