Tragédia

6 gyermeke és 13 unokája siratja: kutyasétáltatás közben érte a vég Anitát

K. C.

Létrehozva: 2024.07.31.

Módosítva: 2024.07.31.

Egy váraltan támadás miatt vesztette életét az ártatlan hatgyermekes Anita.

Egy hatgyermekes anya életét vesztette, miután szerda reggel súlyos fejsérüléssel, eszméletlenül találtak rá a vasúti sínek mellett egy járókelő Suffolkban. 

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A nyomozók szerint Anita hajnali 5 óra körül hagyta el otthonát, hogy elvigye sétálni spániel kutyáját, akit Bruce-nak hívnak. Az 57 éves nőt kutyasétáltatás közben támadták meg. Kórházba szállították, ahol három napig küzdött az életéért, majd vasárnap reggel belehalt sérüléseibe.

Anitára a családja szívszaggató sorokkal emlékezett meg. Kifejezték szívfájdalmukat, miszerint a támadó sok pótolhatatlan időt rabolt el tőlük. 

- Anyukánkat jól ismerték és szerették a környéken. Kegyetlen módon elvették tőlünk és elrabolták azt az időt, amit még együtt tölthettünk volna. Nemcsak hatgyermekes anyuka volt, hanem 13 gyermek nagymamája, hosszú távú élettárs, anyós és sok embernek a különleges barátja is. Valakinek tudnia kell valamit, és arra kérjük az illetőt, hogy jelentkezzen. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a szeretetét és támogatását. Mindössze annyit kérünk, hogy mindenki becsülje meg a családjával és a szeretteivel töltött időt – áll a család közleményében.

A rendőrség szerint a gyanúsított és Anita nem ismerték egymást. Az ügyben egy 45 éves férfit szombaton letartóztatott a rendőrség, később szabadon engedték, de nem azóta újra őrizetbe vették gyilkosság gyanújával. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek