Gyász

„A kisbabám meghalt egy forró autóban, miután megfeledkeztem róla, az élettelen teste látványa mindig kísérteni fog, soha nem tudok megbocsátani magamnak”

K. C.

Létrehozva: 2024.07.04.

Szörnyű és egyben végzetes hibát vétettek egy édesanya.

Rohanos irodai napja volt Raelyn Balfournak, amikor váratlanul hívást kapott a gyermekvédelemtől. Mivel emlékei szerint a gondozónál volt kilenc hónapos fia, ezért felvette a telefont. Csakhogy a szakember is megfázással küzdő Bryce állapota felül érdeklődött. Raelyn ereiben megfagyott a vér, amikor a gyermekfelügyelő elmagyarázta neki, hogy nem adta le a bébiszitterénél a kisfiát, és azt feltételezte, hogy az anyuka a megfázása miatt inkább otthon marad vele.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A félelem emésztette Raelynt, miközben az autójához rohant, és megpróbálta felidézni a reggelét. Amikor az autójához ért, a világa örökre megváltozott.

„Az autóhoz értem, és a kilenc hónapos kisfiam még mindig be volt kötve az ülésbe. Egész nap ott volt. Nem mozgott, nem lélegzett. Hisztérikus állapotba kerültem. Segítségért és mentőért kiabáltam. Elkezdtem újraéleszteni, amíg a mentők megérkeztek, és a babámat kórházba szállították. Zokogás gyötört, úgy éreztem, mintha egy rémálomba csöppentem volna” – mesélte élete legrosszabb perceiről az édesanya. 

Hiába próbálták újraéleszteni a fiát, Bryce-t nem sokkal később tragikus módon halottnak nyilvánították a kórházban. Hét és fél órán át volt a kocsiban, s bár a kinti hőmérséklet viszonylag enyhe, 18 fokos volt, Bryce halálát a túlmelegedés okozta. Mindezt azért, amiért a 36 éves Raelyn munkába menet elfelejtette Bryce-t kitenni a bébiszitterénél, ahogyan azt minden reggel szokta.

„Minden nap átélem azt az emléket, amikor látom, hogy a fiam nem lélegzik. Egyetlen szülőnek sem kellene ezzel szembesülnie. Senkinek sem kellene megpróbálnia megmenteni a gyermeke életét a saját szörnyű hibájából. Minden nap a pokolban élek. Fájdalommal élek mindennap, mert emlékszem a történtek borzalmaira - a gyászra, a veszteségre és a tudatra, hogy mit felejtettem el. Ez egy olyan rémálom, amelyből soha nem szabadulsz ki. A kisbabám meghalt egy forró autóban, miután megfeledkeztem róla, az élettelen teste látványa mindig kísérteni fog, soha nem tudok megbocsátani magamnak” - tette hozzá lesújtva. 

A rendőrség szerint az autóban a hőmérséklet negyven perc alatt elérhette a 36,6 fokot, ami több mint elég ahhoz, hogy egy csecsemő meghaljon. Az ügyvezetőként dolgozó Raelyn a texasi San Antonióban él férjével, a 45 éves Jarrett üzleti vezetővel és négy gyermekükkel: Christopher 31, Braiden 16, Isabella 15 és Chase 14 éves gyermekkel.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek