Baki

„A nővér rosszul írta le a lányom nevét - 12 évvel később még mindig zavar”

Létrehozva: 2024.07.04.

Az anyuka még mindig nem tudta túltenni magát a dolgon.

Egy babának nevet adni nem könnyű, sok szempontot kell összeegyeztetni, mire a partnerünkkel egyességre jutunk, és kimondjuk, hogy ezt a nevet kapja a születendő csöppség.

terhes nő, várandósság, babavárás
A nővér elrontotta egy anyuka kislányának a nevét Fotó: Unsplash.com

Válogathatunk a hagyományos nevek között, vagy kipróbálhatunk valami különlegeset és kreatívat, mint a hírességek (X Æ A-Xii jól hangzik, nem?). De ha egyszer megtaláltuk a tökéletes nevet, nem tudjuk elképzelni, hogy máshogy hívják. Ez egy párral is így történt, kiválasztották az "Elanor" nevet azonban egy nővér egy helyesírási hibája mindent romba döntött.

A névtelen szülő a Redditen azt írta, hogy lánya középső neve "Ellanore". Azt állítja, hogy "nem szándékosan írta rosszul", de a szülés után túlságosan kimerült volt, így a most már volt élettársa és a nővér kitöltötték a szükséges papírokat.

Emlékszem, hogy a párom azt kérdezte: 'Eleanor, hogy is írják ezt?', mire a nővér azt válaszolta: 'Megvan'. Nem volt meg neki. A keresztneve valahogy egyedi, de legalább helyesen van írva. Ez azóta is zavar, de a másik szülője már az elején azt mondta, hogy nekik így tetszik. Most már 12 éves

- olvasható a posztban.

Az anyuka hozzátette, azért nem változtatta meg a lánya nevét, mert akkori párjának így is tetszett - de azóta elváltak. 

− Bár elfogadom, hogy ez tragédia, és őt nem zavarja, hogy elírták a gyermeke nevét. Engem azonban még mindig bosszant - jegyezte meg a bejegyzésben a nő.

Több száz felhasználó reagált az anyuka esetére, hogy megosszák gondolataikat. Sokan egyetértettek a nővel, mivel őket is zavarta volna, ha a nővér elírta volna a gyermeke nevét. Míg mások nem értették, hogyha ennyire bosszantotta őt a dolog, akkor miért nem lépett korábban - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek