Párkapcsolat

„A vőlegényem feleségül vette a szeretőjét, akivel megcsalt - azt akarja, legyünk barátok, de van egy titkom”

KL

Létrehozva: 2024.07.28.

A nő köpni-nyelni nem tudott, amikor ezt meghallotta.

Egy nő, akinek összetörték a szívét, elárulta, hogy volt párja feleségül vette azt a nőt, akivel megcsalta - és most az új felesége azt akarja, hogy barátok legyenek.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, Pixabay
Fotó: Pixabay

A nő a Redditen azt írta, hogy volt vőlegényével közös gyermekük született, de a párkapcsolatuk tönkrement, amikor kiderült, hogy a párja nem az, akinek látszik. A férfi elhagyta őt és a gyermeküket egy új nőért, de úgy gondolta, hogy a kapcsolatuk nem lesz tartós.

Azonban a dologok nem így alakultak, sőt, össze is házasodtak. A nő így nyilatkozott: 

Ma tényleg feleségül vette őt; a nőt, akiért megcsalta és elhagyta a családját. Ez nyugtalanító, és nem tudom, mit érezzek.

A hölgy most elárulta, hogy az exe új partnere barátkozni akar vele. De van valami, amit nem tud.

− Miután elhagyott engem, átjött meglátogatni a gyerekünket, és az első másfél évben, amikor együtt voltak, intim viszonyban voltunk. Még mindig szerettem őt, és szerettem volna családtagnak érezni magam, ő pedig hamis reményt keltett bennem - vallotta be a nő.

A megcsalt hölgy közölte, hogy a viszonyuk véget ért, amikor rájött, hogy lefeküdt a munkatársával és egy volt barátnőjével. Hozzátette, hogy most már „örökké ezzel kell együtt élnie”. A nő akinek összetörték a szívét „rosszul van, ha belegondol” a sok hazugságba - a felhasználók pedig az ő oldalán állnak - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek