Rákbetegség

"Rémálommá vált vele együtt élni" – agytumor miatt várt agresszívvé az addig gyengéd és szerető férj

Bors

Létrehozva: 2024.07.02.

A férfi nem fordult időben orvoshoz. A bajt először egy gyanús folt jelezte.

Egy megtört feleség számolt be arról, hogy a férjét erőszakos alakká változtatta az agytumor. Michele Kenber szerint Dave paranoiás és féltékeny férfivá változott: nyomkövetőt tett az autójára, kémprogramokat a számítógépére, és egyszer pisztolyt is fogott rá.

Az 58 éves, már özvegyként élő nő arra figyelt fel, hogy férje viselkedése teljesen megváltozott, erőszakossá vált. Csak később jött rá, hogy ezt a drámai átalakulást három agytumor okozza – írja a Mirror.

Boldogok voltunk, mindketten sikeres karriert futottunk be, a fiaink szépen fejlődtek, az életünk társasági és szórakoztató volt, de aztán elkezdtem észrevenni a személyiségében bekövetkezett változásokat. A házasságunkban soha nem volt féltékenység, és hirtelen nagyon paranoiás lett. Ez odáig fajult, hogy rémálommá vált vele együtt élni, de amikor a daganatokat eltávolították, azonnal ismét gyengéd és szerető férfi lett

– árulta el Michele, aki 2013-ban egy furcsa foltot vett észre férje karján, de a férfi nem akart orvoshoz menni. Végül meggyőzte, hogy foglaljon időpontot, amit azonban a vizsgálat előtt lemondtak, utána pedig Dave nem foglalkozott az elváltozással. A furcsa kinövés egyszer csak eltűnt, de egy évvel később a férfi egész személyisége megváltozott. 

Mivel a férfi erőszakos lett, 2015 végén Michele kiköltöztette őt a házból, és távoltartási tilalmat kért. 2016 októberében Dave munka közben hirtelen összeesett, és kórházba szállították, ezalatt két rohama is volt. A vizsgálatok kiderítették, hogy a férfinek addigra három előrehaladott agydaganat volt a bal homloklebenyén – azon az agyterületen, amely befolyásolja a logikát. Michele elmondta, a daganatok mind egy melanomából származtak. Dave sugárkezelést kapott és megműtötték, ezután tért vissza a régi énje. Michele visszaköltöztette a beteget közös otthonukban, ahol szeretetben töltötte utolsó négy hónapját, míg végül 2017. januárjában meghalt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek