durva

"Tudtam, hogy nagy baj van" - brutális baleset az M7-esen: kamion szorított le egy autót - videó!

E. R. A.

Létrehozva: 2024.07.31.

A szörnyű baleset július 30-án, kedden délután történt, a mentősök és a tűzoltók ellepték az autópályát.

Senki nem lett volna abban a helyzetben, amit egy autósnak kellett átélnie július 30-án, szerdán. Sokan csak egy hatalmas csattanást hallottak az M7-es autópályán, az érdi bekötőútnál, és kitört a pánik: mire az autósok észbe kaptak, szirénázó mentősök és rendőrök lepték el az útszakaszt.

Az M7-es autópályán kitört a riadalom: senki nem tudta, mégis mi történt, mígnem, egy katona kiderítette /
Az M7-es autópályán kitört a pánik: senki nem tudta, mégis mi történt, mígnem, egy katona kiderítette / Fotó: Képünk illusztráció: Pexels.com

„Nem értettem, mi a fene van”

Elvira épp hazafelé tartott az autójával. Fárasztó munkanapja volt, ezért sietett az otthonába, Érdparkvárosba, ám hatalmas pechje volt – pont azon az úton haladt, ahol a szörnyű tragédia történt

- Én már csak azt láttam, hogy hosszú autósor alakult ki előttem olyan fél három körül, nem értettem, mi a fene van – kezdte el mesélni a 28-éves nő. Miközben járt az álló autója motorja, kiszállt belőle, hogy jobban lássa, miért kell várakoznia.

- Riadt arcokat láttam, és utána vettem észre a távolban, hogy keresztbe áll egy fekete kamion… Tudtam, hogy nagy baj van - idézte fel Elvira. Sokan nem értették, hogyan történhetett a baleset, ám óriási szerencséjükre, egy katona is közöttük volt. Az egyenruhás férfi megtette, amit sokan nem mertek: odament a baleset helyszínére és kinyomozta a részleteket.

Látta, hogy sokan ki vannak akadva, és nyugtatni akarta őket, ezért odament a baleset helyszínéhez, hogy megnézze, hogy történt a baleset.

 – mondta a nő.

„Nagyon megrázott!”

Az érdi lakos szerint a katona néhány percet töltött csak a balesetnél

Ahogy visszafelé ment, elmondta mindenkinek, mit mondtak neki a rendőrök. Nagyon megijedtünk! Egy férfi autóját szorította le egy kamionos. Amikor megtudtuk, mi történt vele, én elfehéredtem. Az illető állítólag a fején sérült meg…

 - mondta el Elvira, hozzátéve:

- Három mentő, és egy helikopter is érkezett, nagyon megrázott ezt az egészet látni!- emelte ki. Miközben telt az idő és helyszíneltek a hatóságok, az autósok között egy bosszantó hír is terjedt.

- Mindenki azt pletykálta, hogy két órát kell várni, akkor kicsit ideges lettem, de utána jött egy motoros rendőr, és terelni kezdtek minket. Mindenkit Érd felé tereltek. Egyedül a kamionok maradtak ott – árulta el Elvira.

A Borsnak a toborzó katona egy videófelvételt küldött a történtekről. A neve elhallgatását kérő férfi felvételen látszik, hogy a szalagkorlátnak csapódott a fehér autó. A rommá roncsolódott jármű mellett mentősök állnak, a távolban pedig az úton keresztben áll a fekete kamion. 

Mutatjuk!

Kerestük a rendőrséget, és az Országos Mentőszolgálatot (OMSZ) a történtek miatt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság válaszában azt írta, a baleset az M7-es autópálya 20-as kilométerszelvényénél történt 14 óra 25 perckor a Budapestről kifelé vezető úton. „A járműszerelvény és az autó ütközése során egy személy sérült meg” – erősítették meg válaszukban. Az OMSZ röviden annyit közölt, hogy a helyszínről egy középkorú férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. 
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek