Baleset

Csáklyával kellett kiszedni a csatornából egy részeg biciklist Ecsegfalvánál

B. T.

Létrehozva: 2024.07.25.

Az idős kerékpáros olyan részeg volt, hogy azt sem tudta megmondani, hol van. A tűzoltók találták meg, nyakig a vízben.

Még a sokat látott tűzoltók is eltátották a szájukat annál az esetnél, ami Ecsegfalvánál történt a minap. A segélyhívó központot ugyanis aznap egy meglehetősen zavart és reszelős hangú úr értesítette, aki közölte: bajban van, mert biciklijével a helyi halastó csatornájába esett. Bár a központban próbálták kiimádkozni a férfiből a baleset pontos helyét, a férfi nem tudott egyértelmű választ adni, ugyanis közölte: nem igazán tudja, hogy hol van. 

Túrkevére akart eltekerni a piás biciklis, de alig jutott ki a faluból, máris belezuhant a csatornába   Fotó: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltóság

Azt nem tudjuk, hogyan került végül a csatorna vizébe. Nem tudta elmondani a 112-es segélykérőn azt sem, hogy hol van...

 - írta a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltóság. A tűzoltók azonnal a helyszínre siettek, azonban először sehol nem találták a bajba jutott biciklist. Persze nem adták fel, tovább keresték a kerékpárost, de a kutatásban nem segített, hogy a férfi elérhetetlenné vált egy idő után. Azonban a kitartó munka eredményeként végre rábukkantak: az úr nem sokkal messzebb, a csatornában feküdt, akkorra már magatehetetlen állapotban. 

Kiderült, hogy nem csak a telefonja merült le idő közben, de az sem volt véletlen, hogy nem tudta megmondani a tartózkodási helyét: a férfi ugyanis alaposan bepiált, mielőtt kerékpárra ült, és részegen tekert bele a vízbe. 

Eredetileg Ecsegfalváról szeretett volna eljutni Túrkevére, ez viszont nem igazán sikerült, már az út elején a vízben kötött ki:

A tűzoltóink végül az úttól távolabb a csatornában megtalálták a magatehetetlen férfit, akinek addigra már a telefonja is lemerült. Kihúzták a vízből és csáklyával a kerékpárját is kivették

 - magyarázta a tűzoltóság. A helyszínre mentőt is hívtak, nekik adták át a férfit, aki a nem mindennapi eset után végül kórházba szállítottak. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek