UFO

Dermesztő felvétel: ez bizonyítja, hogy UFO-k léteznek

Létrehozva: 2024.07.08.

Állítják, hogy a felvétel száz százalékosan hiteles és egy UFO-t rögzítettek.

Az embereket folyton lázban tartja, vajon egyedül vagyunk-e az univerzumban, vagy van máshol is élet? A Rosewellben állítólag lezuhant földönkívüliben is sokan hinni szeretnének, mert lehetetlennek tartják, hogy az emberiség lenne az egyedüli értelmes lény a világon.

 

Mindannyian ismerünk olyat, aki ismer olyat, aki látott már világító tárgyakat az égen szállni és megpróbálta levideózni, hogy bizonyítani tudja, bizony a küszöbön áll az idegen invázió. De olykor előkerülnek olyan felvételek, amelyek még a legnagyobb szkeptikusok hitét is megingatják.

Az egyik személy, akinek sikerült elég hátborzongató felvételeket készítenie, az a pilóta, Jorge A. Arteaga, akinek egy repülés közben rögzített videóját „a valaha volt legjobb UFO-felvételnek” nevezték – és azt is 100 százalékosan hitelesnek találták. 

Arteaga a kolumbiai Antioquia felett utazott, amikor észrevett egy furcsa tárgyat, amely átsuhant az égen. A napfényben megörökített titokzatos, négyzet alakú tárgy pillanatok alatt kilő a felhők közül, és Arteaga pilótafülkéje mellett halad. Gyorsan meg tudta ragadni a fényképezőgépét, és felvette a tárgyat - amely világos színűnek tűnt, és az egyik végén hegyes volt -, amint feléje repült, mielőtt gyorsan elszáguldott volna.

Arteaga később azt állította, hogy ő és másodpilótája észrevették a levegőben lebegő tárgyat Medellín és Santa Fe városai között, mielőtt az drasztikusan felgyorsult és feléjük fordult. A pár eredetileg követni akarta az UFO-t, de később felhagytak a kereséssel, miután az hirtelen elkezdett száguldani feléjük. 

Nem lehet elszabadult léggömb, mert az ilyen magasságban már szétdurrant volna. Arteagát Jaime Maussan ellentmondásos ufológus támogatja, aki később hitelesítette a felvételt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek