Jövendölés

Hamarabb valóra válhat az élő Nostradamus egyik legbizarrabb jóslata

K.B.

Létrehozva: 2024.07.26.

A férfi idegenekkel kapcsolatos próféciája válhat valósággá.

A brazil médium, a 37 éves Athos Salomé azzal került a köztudatba, hogy előre látta II. Erzsébet királynő halálát, a Covid-járvány kitörését, és rengeteg olyan geológiai katasztrófát, amelyre csak legyintettek az emberek előtte. A legfrissebb jóslata az Európa-bajnokságról szólt, amelyet megelőzően a férfi leírta egy papírlapra, hogy ki nyeri a kupát, majd bejött a jövendölése és a spanyolok győzedelmeskedtek a tornán. A férfit nem véletlenül nevezik az élő Nostradamusnak, ugyanis szinte hetente újabb és újabb jövendöléseket és kinyilatkoztatásokat hoz nyilvánosságra, amelyek nagy része be is következik rövid időn belül. Néhány hónappal ezelőtt azonban volt egy bizarr jóslata, amelyet nem sok ember hitt el.

negyedik típusú találkozásokNews,About,Ufo,Invasion,And,Strange,Happenings,In,Usa.,American
A látnok szerint nem vagyunk egyedül, és nemsokára megismerünk egy idegen létformát /Fotó: Berkay Ataseven /  Shutterstock 

Athos azt állította, hogy 2028-ban az emberek végre felfedezik az idegeneket, azáltal, hogy a tudomány hatalmas áttörést ér el a világűr kutatásában. Az emberek szokásukhoz híven csak legyintettek a médium szavaira, ám most néhány nappal ezelőtt a tudósok tettek olyan kijelentéseket, amelyek bizonyítják, hogy Athos nem volt messze az igazságtól.

A DailyStar számolt be róla, hogy mit mondott korábban Athos a témával kapcsolatban:

2028-ban az emberek felismerik, hogy rajtunk kívül más bolygókon is léteznek élőlények. A modern világ tudósainak kutatásai be fogják bizonyítani, hogy a jóslataim még pontosabbak, mint azt az emberek el tudnák képzelni

- nyilatkozta néhány hónappal ezelőtt a látnok.

Most pedig arról írt a lap, hogy a NASA és az Európai Űrügynökség közös vizsgálata alapján a Jupiter egyik holdján élet jeleit fedezték fel. Úgy látszik, hogy előfordulhat, még 2028 előtt idegen létformákra bukkanhatnak a kutatók. A tudósok szerint ráadásul ezek az élőlények "biológiailag sokkal összetettebbek lehetnek", mint a Földön ismert élőlények. 

Athos szavait támasztja alá Jessie Christiansen, a Kalifornia Technológiai Intézmény vezető asztrofizikusa is:

Úgy gondolom, hogy a mi életünk alatt már legalább egy olyan bolygót fel fogunk fedezni, amely hasonlít a miénkhez, és idegen életnek ad otthont. Ha ez megtörténik, az forradalmat indíthat el az életről, a vallásról, a filozófiáról, és a tudományról eddig ismert gondolatainkban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek