Rejtély

"Nem lehet leírni a kínt" – nem találták meg az eltűnt tinit, aki gyalog indult el egy buliból

Bors

Létrehozva: 2024.07.03.

A fiú lekéste a buszt, ezért úgy döntött, vállalja a 11 órás sétát a szállására.

Egy 19 éves eltűnt fiú, Jay Slater édesanyja arról a kínról beszélt, amit fia eltűnése óta átél. A lancashire-i fiatalt, akinek június 17-én veszett nyoma Tenerifén, máig nem találták meg a hatóságok.

Édesanyja, Debbie Duncan köszönetet mondott a rendőröknek, akik elmondása szerint „fáradhatatlanul dolgoztak a hegyekben, ahol Jay utolsó telefonhívását követték”írja a BBC. A fiú egy barátját hívta utoljára, hogy elmondja neki, egy buli után lekéste a buszát, ezért gyalog indul haza, bár víz nincs nála és a telefonja le fog merülni.  

Nagyon közel álltunk egymáshoz, teljesen összetört az eltűnése. Szavakkal nem lehet leírni azt a fájdalmat és kínt, amit átélünk. Ő a mi gyönyörű fiúnk, az egész élet előtte állt, mi csak meg akarjuk találni

– tette hozzá az anyuka.
A tinédzsernek ez volt az első külföldi nyaralása a szülők nélkül. Két barátjával utazott Tenerifére az NRG zenei fesztiválra. Megtalálása érdekében helikoptereket, drónokat és keresőkutyákat vetettek be, de nem jártak sikerrel. Utolsó ismert helyszíne a Rural de Teno Park volt, amely körülbelül 11 órás sétára van attól a helytől, ahol a fiú megszállt. Bár a fiatal keresése véget ért a szárazföldön, a spanyol rendőrség továbbra is vizsgálja, miért utazott Jay a szállásától olyan távoli helyre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek