Aktuális

„Ez egy élő rémálom” – Mandarin nagyságú daganatot találtak a 8 éves kislány fejében

K. C.

Létrehozva: 2024.07.04.

Családi nyaralás során derült ki, hogy nagy a baj.

Minden szülő legrosszabb rémálmával kellett szembesülnie egy édesanyának, amikor ártatlan, gyönyörű lányát az agydaganat egy ritka formájával diagnosztizálták. 

kórház, folyosó
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Carly és James Murray májusban Franciaországban nyaraltak három gyermekükkel, amikor a nyolcéves Pippa megbetegedett. Azonnal kórházba rohantak, ahol egy MRI viszgálat kiderítette, hogy Pippa agyában egy nagy daganat van, ami akkora, mint egy mandarin. 

Egy nyolcórás műtét során eltávolították a rákos daganatot, szerencsére Pippa ennek köszönhetően már a gyógyulás útjára lépett. Az Egyesült Királyságba való visszatérés után azonban a család megtudta, hogy Pippának a rák egy ritka, 4. stádiumú formája van, így még koránt sem vannak túl a nehezén. 

- Ez egy élő rémálom. A feje tetejére állította a világunkat. Éppen Franciaországban voltunk, és Disneylandbe készültünk, amikor ez a bomba felrobbant. Olyan magabiztos, energikus és pezsgő lány. Végig rendkívül pozitív volt, ez segít neki és nekünk is. Nem lehet a rossz dolgokon rágódni, amikor a gyermeked - aki épp ezen megy keresztül - rendkívül pozitív azzal kapcsolatban, hogy meg fog gyógyulni – mesélte Carly. 

Pippa már túl van az első kemoterápiás kezelésen. Hamarosan Londonban vizsgálatoknak vetik alá, hogy eldöntsék, szükség van-e további műtétre vagy sugárkezelésre. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek