Öröm

Ezzel csaltak mosolyt a 8 éves gyógyíthatatlan rákos kisfiú arcára

K. C.

Létrehozva: 2024.07.04.

Hihetetlen összefogás történt világszinten egy gyógyíthatatlan rákos fiúért.

Egy nyolcéves, gyógyíthatatlan rákos kisfiúnak, hogy valóra váltsák az álmát a világ minden tájáról képeslapokat és ajándékokat küldtek. 

Fotó: Pexels

A Hartlepoolból származó Riley Bainsnél tavaly áprilisban diagnosztizálták először a csontsarcomát, ami miatt amputálták az alsó lábszárát. Alig néhány hete azonban a család megtudta, hogy a betegség visszatért és továbbterjedt a kis szervezetében.

Édesanyja, Sarah Kidson elmondta, hogy az amputáció és a kemoterápia után a korai jelek azt mutatták, hogy minden rendben lesz, de a legutóbbi röntgenfelvételen újra megtalálták a rákos sejteket. Ezekután a jóakarók reakciója elsöprő volt.

„Nem tudjuk eléggé megköszönni az emberek támogatását. Az egész város elképesztő volt, még olyan emberek is összefogtak, akiket nem is ismerünk, hogy segítsenek Riley-nak” – mondta Kidson asszony. 

A helyi közösség most adományokat gyűjt, hogy nyaralni vigye őt, és partit rendezzenek neki. Ezzel a kisfiú másik nagy álma is valóra válhatna, hogy megmássza a Scafell Pike-t, és sétáljon egyet a Newcastleben. 

A csontrák a csontrák leggyakoribb típusai leginkább a 20 év alatti gyermekeket és fiatal felnőtteket érinti.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek