Dráma

Fél évre került kómába a sárkeresztúri édesanya: a saját kislányára sem emlékezett – videó

Létrehozva: 2024.07.21.

Horrorbalesetet szenvedett egy fiatal édesanya, aki ezt követően hat hónapig kómában volt. Amikor magához tért, még a saját gyermekére sem emlékezett.

Brutális baleset változtatta meg örökre egy fiatal sárkeresztúri édesanya életét. Az autó ugyanis, amiben ült, megcsúszott az úton és egy fának rohant, amely szabályosan kettévágta a járművet. A sofőr meghalt, a nő pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy fél évre kómába került, emellett maradandó fogyatékossága lett. Családja támogatására szorul, önállóan ugyanis szinte semmit sem tud megcsinálni. Ráadásul amikor a kórházban magához tért, még a saját gyermekére sem emlékezett.

Ketrin és kislánya, Sárkeresztúr, kóma, TV2 Tények
Ketrin azt hitte: a kislány a bátyjáé Fotó: Tények

A baleset, mely Nikolics Ketrin életét tönkretette, két éve történt Berhidánál. Akkor a nő súlyos koponyasérülésekkel került kórházba, majd következett a fél év kóma. Sajnos hiába tért magához és hagyhatta el az intézményt, a végtagjai máig remegnek, járni sem tud önállóan. Sem a tragikus esetet nem tudja felidézni azóta sem, de a kórházban még a családját sem ismerte fel.

Apuékat nem ismertem meg, sem a testvéreimet, azt mondtam nekik, hogy tanárnéni, tanárbácsi

 – mesélte a Tényeknek. Elárulta: saját gyermekére azt hitte, a testvéréé. Szívfájdalma, hogy a fél év kóma alatt a kislánya is elfelejtette őt, nagyon nehezen engedte újra közel magához.

Sajnos az anyuka története ezzel még nem ért véget: a biztosító nem akar fizetni, ugyanis szeretnék megvárni a 2027-ben esedékes egészségügyi vizsgálat eredményét. Azaz a család még évekig nem kap pénzt, noha nagy szükségük lenne rá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek