Kínos

„Felállítottam egy kisgyereket, miután elfoglalta a helyemet – és az univerzum megjutalmazott”

B.

Létrehozva: 2024.07.19.

Odament egy légiutas-kísérő, és váratlan hírt osztott meg.

Ha hosszú repülőútról van szó, a legtöbben előre lefoglalják a helyüket, így biztosítva a kényelmet az utazás során. Pontosan ez járt annak az embernek a fejében is, aki pénzt fizetett azért, hogy kényelmes helyen utazza végig a hatórás repülést Raleigh-ből Seattle-be az Egyesült Államokban – de amikor feljutott a járatra, egy kislány ült a helyén.

Ha hosszú repülőútról van szó, a legtöbben előre lefoglalják a helyüket, így biztosítva a kényelmet az utazás során Fotó: Pexels

Miután előre lefoglalta az ablaknál lévő helyet, már felkészült rá, hogy csak leül és hat órán keresztül pihen, amikor az üléséhez ért. 

Amikor megérkeztem, egy család már beszállt, és már be is állította az üléseket az egész sorban. Anya, két kislány és apa. Mosolyogtam, és udvariasan elmagyaráztam, hogy az én jegyem az ablak mellé szól. Anya zavartnak tűnt, és apához fordult. Az apa, aki hozzám hasonlóan nem kicsi, elmagyarázta, hogy szívesen ülnének az anyjukkal, és megkérdezte, nem bánnám-e, ha középen ülnék, ami a számukra kijelölt hely. Belül dühös voltam, felkínált nekem egy helyet a folyosó mellett, ahol hat órán át szenvedhetek

- mesélte a férfi, aki azt mondta, ha nem egy hatórás repülésről lenne szó, megfontolná, de így felállította a kislányt. Amikor a család szedelőzködni kezdett, ezt észlelve egy légiutas-kísérő odament, hogy megkérdezze, nincs-e probléma, de közölték, hogy minden rendben van. Azonban néhány perccel később, azután, hogy a férfi elhelyezkedett az ablakán, ismét odament egy légiutas-kísérő, és váratlan hírt osztott meg vele:

Felminősítettük Önt az első osztályra.

Erre a helyről felállított gyerek anyja gúnyosan reagált.

A Reddit felhasználóit megosztotta a történétet, azt olvasva sokakat az dühítette fel, hogy miért nem választhatják az emberek egyszerűen ki a helyüket, amikor megveszik a jegyeket -  írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek