Irigység

„Féltékeny vagyok a fiatal kolléganőmre, és még a pasimat is ellopta”

Bors

Létrehozva: 2024.07.05.

Arról számolt be, hogy a tíz évvel fiatalabb kollégája minden olyasmire emlékezteti, ami az ő életéből hiányzik.

Egy harmincas éveben járó nő bevallotta, hogy nehézségei támadtak a munkahelyén, mert nagyon féltékeny egy kollégájára, aki nagyon csinos, így könnyedén elhappolja a férfiakat.

szerelem, párkapcsolat, titok, suttogás, Pixabay
Még a kiszemeltjét is elcsábította a fiatalabb nő! (Illusztráció: Pixabay)

Egy huszonéves lányt mentorálok a munkahelyemen, és állandóan azon jár az agyam, hogy mennyire féltékeny vagyok rá. Abban a korban van, hogy minden hétvégén bulizik, csodálatos társasági életet él. Nagyon csinos, jól öltözködik és okos. Jó a munkájában, rengeteg potenciál van benne

- nyilatkozta névtelenül a féltékeny nő, aki egyébként kedveli is a fiatalabb kollégáját. Az zavarja igazán, hogy az ő élete már nem ilyen tartalmas - írja a Mirror. A keserűségét csak tovább fokozza, hogy egy férfi, aki korábban flörtölt vele, már az új kolléganővel randizik.

A féltékeny nő számára komoly kihívást jelent, hogy a munkahelyén nap mint nap tettesse, minden rendben van, ezért kért tanácsot az interneten. Többen azt javasolták, hogy orvosolja a saját élete hiányosságait az irigykedés helyett.

Van valami, ami megakadályoz abban, hogy mozgalmas társasági életet élj és jól öltözködj? Hozd ki a legtöbbet abból, ami van!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek