Csoda

Forró autóban haldoklott 3 állat, dudálva jelzett egy hős németjuhász

Létrehozva: 2024.07.07.

Módosítva: 2024.07.07.

Sajnos így is tragédia lett a megható eset vége.

Egy németjuhász egészen hihetetlen módon segített megmenteni egy macska életét a sajátján kívül, amikor a két állat be volt zárva egy forró autóba egy indiaipolisi szálloda parkolójában.

Sajnos a járműben lévő második kutya meghalt, mielőtt megmenthették volna az állatokat, de Abby, a németjuhász az autó dudájának többszöri megnyomásával hívta fel a szálloda igazgatójának figyelmétszámolt be a WTHR .

A szálloda egyik menedzsere azonnal segítséget kért, és az indianapolisi közbiztonsági tiszt, S. Poe válaszolt. 32 fokos külső hőmérséklet mellett a járművet bezárva találta, alig lehúzott ablakokkal és nem volt légkondicionáló sem. Poe kiszabadította az állatokat, majd később örökbe is fogadta a hős Abbyt.

 

Kicseréltem a nyakörvét, és olyan volt, mintha Abby tudta volna, hogy végleg otthonra talált

 

– mondta Poe.

A rendőrök az eset után egy férfit és egy nőt tartóztattak le állatkínzás vádjával.

Az autóban talált macskát is örökbe fogadták.

A rendőrkapitányságok országszerte felhívják a polgárok figyelmét, hogy nyáron a gyerekeket és házi kedvenceiket tartsák bent, és különösen távol a parkoló forró autóktól. Szerdán egy 4 éves texasi kislány halt meg, miután egy autóban hagyták – írja a CrimeOnline . A 4 éves kislány idén a hetedik gyermek, aki meghalt egy forró autóban az Egyesült Államokban. A No Heat Stroke adatai szerint  2023-ban 29 gyermek halt meg gépjármű hőguta következtében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek