Beismerő vallomás

Gyermekbántalmazás a szolnoki kalandparkban: beismerte tettét a karateedző

N.T.

Létrehozva: 2024.07.29.

Kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt hallgatták ki a rendőrök a karateedzőt.

Mint ahogy azzal lapunk korábban már többször foglakozott, nem is olyan rég sokkoló jelenetek zajlottak le egy karatetáborban, a szolnoki kalandparkban.

Fotó: Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

A felháborító esetről videó is készült, amelyen az látható, hogy egy edző úgy kirúgta egy kisfiú lábát, hogy a gyermek szabályosan megpördült a levegőben, majd fejjel a földbe csapódott. A bántalmazásra csak azért derült fény, mert a szolnoki kalandpark biztonsági kamerája rögzítette az esetet, ugyanis a kis Roli félelmében otthon nem merte elmondani, hogy mi történt, nagyon megviselték a történtek.

Nemrég arról írtunk a Magyar Nemzet információi nyomán, hogy az edző eddig Spanyolországban vakációzott, csak most tért haza és szinte azonnal meg is kellett jelennie a rendőrségen, ahol gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben.

Azóta pedig már az is kiderült, hogy a kihallgatás során a karateedző beismerte a tettét.

A szolnoki kalandpark üzemeltetője 2024. július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután kamerafelvételek ellenőrzése során tudomásukra jutott, hogy ott egy férfi bántalmazott egy gyermeket. A Szolnoki Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el, és július 29-én kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatta ki A. Tibort. A gyanúsított a cselekmény elkövetését elismerte – írja a police.hu.

Hozzátették: a nyomozó hatóság – a gyanúsított szabadlábon hagyása mellett – szakértők bevonásával továbbra is vizsgálja az eset összes körülményét.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek