Aranyásó

Három évtized van köztük: "A feleségem fiatalabb a lányomnál!"

Létrehozva: 2024.07.21.

Sokan úgy vélik: a fiatal szépségkirálynő csak a pénzéért van a férfi mellett, ők azonban hangsúlyozzák: igenis mély, őszinte szerelmet éreznek egymás iránt.

Ha a korkülönbség szóba kerül, főleg, ha egy feltűnően csinos hölgyről és egy idősebb férfiról van szó, akkor bizony elengedhetetlenül beindul az emberek fantáziája, és szinte borítékolható, hogy a nőt kikiáltják aranyásónak, aki csak pénzért vállalta be a kapcsolatot. Ráadásul még ha valaki azt vallja, őszinte egy pár szerelme, az is kiemeli: azért egy harminc alatti és egy hatvanhoz közelítő ember nagyon mást akar az élettől, így ez a románc biztos nem lesz hosszú életű. Épp ezekkel az előítéletekkel találkozik szinte nap mint nap az 56 éves, Puerto Ricóban élő Dino, valamint felesége, a korábbi szépségkirálynő Joyceline, aki mindössze 27 éves, azaz fiatalabb, mint szerelme lányai.

Dino és Joyceline, korkülönbség, Truly, YouTube
Dino és Joyceline között 29 év van  Fotó: YouTube

A pár az Instagramon ismerkedett össze, és pillanatok alatt olyan összhang alakult ki köztük, hogy hamarosan kimondták a boldogító igent. Persze sokaknak szúrja a szemét a boldogságuk, a lányt "sugar baby"-nek nevezve, amire Dino csak így reagált a Truly műsorában:

Elárulok valamit, ami a sugar daddy-k és sugar baby-k szabálya: a sugar daddy-k soha nem vesznek el sugar baby-ket. Csak pénzt adnak nekik, hogy hazamehessenek. Ez ennyire egyszerű!

Az internet népét a kapcsolatukat bemutató videó is alaposan megosztotta. Volt, aki kiemelte: mindketten felnőttek, azt csinálnak, amit akarnak, míg más aggodalmát fejezte ki.

– Értem, hogy a férfi mit lát a nőben, de fordítva már nem – jelentette ki valaki.

– Nem bánom a korkülönbséget, de az már nagyon bizarr, ha fiatalabb a párod, mint a gyereked! – így egy másik kommentelő.

– Sosem csókolják meg egymást igazán. A nő elhajol, így biztos, hogy színlel magyarázta egy harmadik hozzászóló.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek