Tragédia

Horrorbaleset az M3-on: döbbenetes, mi okozhatta a taxiban ülők halálát

B. T.

Létrehozva: 2024.07.31.

A taxis fékezés nélkül csapódott az előtte autózó autóba. A 64 éves sofőr valószínűleg rosszul lett.

A brutális baleset az M3-as autópálya 133-as kilométerénél történt tegnap (július 30.), Mezőkeresztes térségében: úgy tudni, hogy egy Volvo szabályosan haladt az úton, amikor egyik pillanatról a másikra egy Škoda taxi rohant bele hátulról. 

Az autóban ülő nagymama, unokája és a taxisofőr a helyszínen életüket vesztették. A vétlen Volvóban ülők szerint is rosszul lehetett a sofőr   Fotó: Vajda János / MTI

Információink szerint az ütközés nagy erővel történt, mivel többek szerint a taxit vezető férfi fékezés nélkül szállt bele a Volvóba, majd a kocsi az árokba csapódott. Úgy tudni, hogy a helyszínre azonnal riasztották a mentőket és a tűzoltókat, mi több, még mentőhelikopter is érkezett. 

Ennek ellenére sem a taxi sofőrjét, sem a két utasát nem tudták megmenteni: információink szerint a hátul utazó, kilencvenes éveiben járó nagymama és harmincas éveiben járó unokája nyaka olyannyira hátracsapódhatott, hogy ez okozta a halálukat, míg a sofőr valószínűleg rosszul lett vezetés közben, így nem kizárt, hogy ez is okozta esetében a tragédiát.

A szemtanúk is azt mondták: egyik kocsi sem tört össze annyira, hogy abból arra következtessenek: az autóban elhunyt valaki. A Volvót vezető férfi lánya kommentben mesélte el: a Škoda szinte a semmiből tűnt fel mögötte, és hogy ők maguk is úgy tudják, hogy a taxis rosszul lett vezetés közben: 

Apukám ült a Volvóban. A semmiből tűnt fel mögötte az autó, fékezés nélkül hajtott bele, és tovább. Információnk alapján rosszul lett a sofőr. Szerencsére apukámmal minden rendben, a lábát ütötte csak meg, éppen hazafelé tart már az autószállítóval. Őszinte részvétünk az elhunytak hozzátartozóinak!

 - írta a nő a baleset után. A taxis több ismerőse is megerősítette: a sofőr mögött hosszú évtizedek tapasztalata állt, a férfi jó és megbízható sofőr volt.

A helyiek elmondták, hogy a környéken sok a koccanás, ugyanis az útszakaszt több helyen is felújítják, rengeteg a terelés és a figyelmetlenségből adódó baleset is. Ebben az esetben azonban egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát, azt szakértők bevonásával fogják megvizsgálni. 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek