Időjárás

Egyik nap kánikula, másik nap vihar, erre jobb ha felkészülsz

K.B.

Létrehozva: 2024.07.19.

Szinte naponta váltakozik a strandidő és szakadó esős idő.

Pénteken napos, igazi strandidő valószínű. A néha megnövekvő gomolyokból inkább csak a Dunántúlon fordulhat elő zápor, zivatar. 31 és 37 fok közötti kánikula lesz. Az északias szél azonban továbbra is élénk lesz.

napfény, napsütés, felhő, időjárás
Az időjárás jelenleg nem tudja eldönteni, hogy felhős, csapadékos, vagy napsütötte és meleg legyen /Fotó: Unsplash.com

Szombaton több gomolyfelhő lesz felettünk, azonban zápor, zivatar csak néhol frissítheti a levegőt. 29 és 35 fok közötti értékeket mérhetünk, pár fokkal elviselhetőbb lesz a hőség.

Vasárnap már túlnyomóan napos, száraz időre van kilátás. Kicsi az esély csapadékra, azonban visszatér az elviselhetetlen kánikula, 30-35 fokos országos hőség várható.

Hétfőn a sok napsütés mellett magasra törnek a gomolyfelhők, és főleg az északi, valamint a nyugati tájakon már szórványosan zápor, zivatar is előfordul. 30-36 fokos meleg ígérkezik - számolt be róla a Köpönyeg.hu.

Már csak ezen a héten kell kibírnunk a rettentő hőséget, ugyanis a jövő hét kezdetétől mérséklődni látszik az időjárás, és kellemes, akár 30 fok alatti értékeket is mérhetünk napközben. Csapadékra azonban a következő napokban bármikor számíthatunk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek