Királyi család

III. Károly királynak nagy tervei vannak, de ez nem minden családtagjának tetszik

L.A.

Létrehozva: 2024.07.01.

A király eltökélt, hogy a terveit véghez vigye.

Mint az köztudott, III. Károly király arra kérte András herceget és családját, hogy hagyja el a Royal Lodge birtokot. A herceg azonban nem hajlandó elhagyni a házat, ameddig a bérleti szerződése le nem jár. Ez viszont 55 év múlva esedékes és András azt tervezte, hogy élete végéig ott fog élni.

Royal Ascot 2024 - Day One - Ascot Racecourse
III. Károly király / Fotó: Northfoto

A life.hu megtudta, hogy III. Károly király bevételeket akar szerezni, miután kiteszi a herceget a birtokról. A portál szerint András minden erőlködése ellenére Károly hamarosan el fogja érni, hogy testvére elhagyja az ingatlant.

Ésszerű, ha a Royal Lodge visszakerül a Crown Estates-hez, amely finanszírozhatja a régóta szükséges javításokat és felújításokat. Ezután ki lehetne adni, hogy pénzt keressenek vele, ami a királyi kincstárnak és az országnak is hasznára válna, ahelyett, hogy mindenki erőforrásait felemésztené

- árulta el a bennfentes, aki szerint Károly király évente egymillió fontért (több mint 460 millió forint) szeretné kiadni a kastélyt.

András bár szeretné megtartani otthonát, azt azonban nem tudja fenntartani, ha Károly ebben nem segíti ki, így sok lehetősége nincs.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek