Idegenek

Ijesztő felvétel: ufót videóztak le a város felett

K.B.

Létrehozva: 2024.07.12.

A város lakói szerint gyakori errefelé az idegen aktivitás.

A mexikói Tampico város nem sok mindenről nevezetes, azonban az ott lakók meg vannak győződve róla, hogy az elmúlt években rengeteg furcsa dolog történik a tengerparti városban.  Például nemrég miközben a szomszédos területeken hurrikán tombolt, őket elkerülte hihetetlen módon. Ráadásul az itt élők szerint 1966 óta nem sújtotta semmilyen természeti katasztrófa a várost, pedig az országban elég gyakoriak a pusztítások. Olyan pletykák terjednek a városiak között, hogy Tampicótól 13 kilométerre egy idegenek által épített tengeri bázis található a víz alatt, amely megvédi a területet a természeti csapásoktól. Most pedig egy megrázó videó került ki a netre, amelyen egy azonosítatlan repülő objektum látható a település felett az égen.

Létrehozta a magyar UFO-adatbázist egy magyar páros
Egy mexikói város lakói szerint idegen bázis vigyáz rájuk évtizedek óta /Fotó: vchal / shutterstock

A legújabb felvételen egy gyorsan repülő, fekete csészealj szerű jármű látható, ahogy a felhők felett lopakodik a várostól nem messze. A 22 másodperces klipet egy helyi férfi készítette, és feltöltötte a közösségi médiába, ahol néhány óra alatt több tízezren osztották meg.

1966-ban a Miramar Beach mellett az emberek fénykorongokat láttak az égen, majd eltűntek a tenger mélyén. Azóta megszűntek a természeti csapások a környéken, és az emberek gyakran látnak azonosítatlan repülő tárgyakat az égen. Az elmélet annyira elterjedt, hogy már "idegen" fesztiválokat is szoktak tartani a városban - számolt be róla a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek